Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İlk yardım ekibi gördü, yıkıldı! "Daha çok gençsin. Lütfen ya"

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440

İstanbul Sultangazi'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak karşı şeride geçip taksi ile çarpıştı. Kazada sağlık görevlisi olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü yaralandı. Ambulansla hastaneye götürülen sürücü, yolda hayatını kaybetti. Olay yerine gelen meslektaşı yaralıyı görünce "Daha çok gençsin" dedi.​

İlk yardım ekibi gördü, yıkıldı Daha çok gençsin. Lütfen ya

Kaza, İstanbul Sultangazi Cebeci Mahallesi meydana geldi. Sağlık görevlisi Fatma Yeter'in (23) kullandığı 60 TA 219 plakalı otomobil, Selçuklu Bulvarı'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak, karşı yöne geçti. Bu sırada yolda seyir halinde olan Halil Sevimlikurt'un kullandığı 34 TET 38 plakalı ticari taksiye çarptı. Otomobilde sıkışan Fatma Yeter, ağır yaralandı. Yeter'in yardımına diğer sürücüler koştu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
DAHA ÇOK GENÇSİN"

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, meslektaşları Fatma Yeter'in nabzını kontrol etti. Bu sırada bir meslektaşının, "Daha çok gençsin. Lütfen ya" dediği duyuldu. Vatandaşların yardımıyla sıkıştığı otomobilden çıkarılan Yeter, ambulansla hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi.
TAKSİ SÜRÜCÜSÜ AYAKTA GÜÇLÜKLE DURDU

Olay yerinde polise kaza anını anlatan ticari taksi sürücüsü Halil Sevimlikurt, şoka girdi ve ayakta güçlüklü durdu. Kaza anını anlatan Sevimlikurt, "Karşı şeritten önüme uçtu. Yandan çarptım" dedi.

5f7c126855428114b4eff4e6

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,480
Allah rahmet eylesin :(

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,250
Allah (c.c) rahmet etsin.Günü biten gidiyor.Ölüm böyle bir gerçeklik.....90 sene yaşarsın ömründe bir kez olsun hastaneye gitmezsin ama 18-19 yaşında hiç beklemediğin anda ölüm gelir, gözünü kabir de açarsın ve dersin ki "Vay başıma....! Ben ölmüşüm......!"

Kişinin kıyameti, öldüğünde kopar.....!

Not:

Ha bir de ölüm meleği Azrail 'i çağıran "DANGALAKLAR" , "ŞUURSUZLAR" vardır.Mesela;

Uçurum dibinde "SELFİ" çekmeye çalışanlar gibi......Ya da motobisikletin üzerinde saatte 200 km hızla giderken ellerini boşta bırakanlar gibi......

Üst Alt