Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İlk Günde 4.5 Milyon Kişi 4.5G Kullandı

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
İlk Günde 4.5 Milyon Kişi 4.5G Kullandı

o3qynR.jpg

4.5G kullanımı ile ilgili ilk bilgiler paylaşıldı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Fatih Sayan tarafından yapılan açıklamalarda 1 Nisan tarihinden itibaren başlayan 4.5G kullanımında kullanıcıların ilgisinin fazla olduğu belirtildi. Sayan açıklamalarında ilk günde 4.5 milyon kullanıcının aktif olarak 4.5G internet bağlantısının kullanmaya başladığını belirtirken, ilk günden bu kadar yüksek bir kullanıcı sayısına ulaşılması, Türkiye'de beklentilerin de yüksek olduğunu gösterdi.

3G'ye Göre Çok Avantajlı!
Fatih Saylan 4.5G'nin 3G'ye göre çok daha iyi bir bağlantı sağlayacağını söylerken, 3G ile başlayan atılımın 4.5G ile birlikte çok daha hızlanacağını belirtti. 4.5G'nin kullanıma sunulması ile birlikte Türkiye'nin genişbant internet hızına sahip ülkeler arasında da yer almaya başladığını belirten Saylan, bu gelişmenin Türkiye'deki pek çok alanda büyük bir avantaj sağlayacağını belirtti. Sadece mobil olarak hızlı bir internet değil, pek çok alanda yeni uygulamalar ile birlikte mobil işlemlerin yapılabilecek olması, özellikle sağlık gibi sektörlerde büyük bir kolaylık sağlanacak.

2023 Hedefleri Ne?
Sektördeki hedefler hakkında da açıklama yapan Saylan, 2023 hedefleri için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtirken, 4.5G'nin bu aşamasa çok önemli bir dönem olduğunu ve bu gelişme ile birlikte hedeflere ulaşma noktasında çok daha kolaylık yaşanacağını ifade etti.

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019

Bir çok kişiden arada fark olmadığı yönünde yorumlar aldım o yüzden 3,5 G bana yetiyor değiştirmeyi düşünmüyorum.

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,188
bu Türk milleti yeni p*ha sinek çok konar hesabı hop diye atlar önce hemde hava atar 4.5G kullanmaya başladım sen hala 3 G misin diye diye faturayı görüncede artık gerisini yazmim :D

cagliostro

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    16
Valla net hızlanmadı ama fatura baya hızlanıyomuş, ayrıca Ronaldo ile internetin ne alakası var ?

Üst Alt