Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İlişkide ara vermek, yaşanan sorunları çözer mi yoksa ilişkiyi tahrip mi eder?

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
İlişkide ara vermek, yaşanan sorunları çözer mi yoksa ilişkiyi tahrip mi eder?

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37
ara vermek bana saçma geliyor. git sen bi dolan gel hava al demekle aynı şey değil ki. ilişkinin tahrip olacağını düşünüyorum. Ayrıca her ne yaşanıyorsa beraber üstesinden gelinmeli.

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
ara vermek en mantıklısı.ilerde evlenirsem eşimle tartışınca eşyalarımı toplayıp anamın evine giderim bi süre.

Kemah

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
ilişkiye ara vermek demek.sensiz yapabiliyor muyum diye insanın kendisini denemesidir.sorunlarından kaçmaktır çözüm üretmek değildir.ilişkiye soğukluk girer.

kısacası; ilişkiye ara vermek isteyen kişide ayrılma düşüncesi vardır.ilişkiyi tahrip eder.

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Bilmiyorum

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Sorun falan çözülmüyor o an bitiyor istediğin kadar uğraş hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.

PeriKızı

Moderatör
  • MFC Puanı
    26,814
İlişkiye ara vermek belli bir süre uzaklaşmak demektir bu da araya soğukluk girmesine neden olur.

Üst Alt