Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İlginizi Çeken Burç ?

Püf

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    48
Yükselenim olduğu için Balık burcu ilgimi çekiyor
Ve özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198
Yükselenim olduğu için Balık burcu ilgimi çekiyor
Ve özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum

:f3:

Açık konuşmak gerekirse; beni etkilemeyen tek bir kova olmadı şuana kadar. Ve evet kovalar çok ilgimi çekiyor beraberinde oğlak,boğa, yengeç ve balık burçları da epeyce ilgimi çeken burçlardan

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903

Büyücü olduğunu düşünüyorum. Öyle bir etkisi altına alıyor ki kendini bir anda onun davranışlarını hareketlerini izlerken buluyorsun. Cazibesine kapılmak sanırım burada doğru cümle.
Kendisine bakan, özen gösteren, sempatik, sevecen, romantik, güzel huylu...

Hemen hemen aynı şeyleri anlatan bir burç yorumundan alıntı yapmak istiyorum.

"Kararsızlıkları ile ünlü cazibe sembolü karşınızda duruyor. Nedenini bilmediğiniz bir çekim gücü etkisi altına girdiğinizi fark ettiğinizde iş işten çoktan geçmiş olacaktır. Onların büyülü bir havası vardır. Ritmik hareketleri ile dans eder gibi bir yaşam sürer. Onun yanında kızgınlıklarınız yok olur. En sinirli anınızda bile sizi regüle etme yeteneğine sahiptir. Üstelik, tartışmayı sevmesine rağmen; bu kadar ustalıkla konulara hakim olup, sonrada sesini hiç yükseltmeden zaferini ilen eden çok az kişi vardır. Bir Terazi bunu başarır. Sizin kılıç salladığınız ortamlarda, o; gülücüklerini, zarafetini ve öpücüklerini gönderecektir.:aa8: Kafasında müthiş bir denge vardır. Onun ne düşündüğünü bilemezsiniz. Uyumlu ve sevecen yapısının altında gizli bir güç vardır."

Gece

...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    805
Akrep, boğa ve ikizler :D

Üst Alt