Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İlan Böyle Olur (;

Bekir

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    39
Bir öIüm iIanının düşündürdükIeri!..

İIanı Yeni Asır'da gördüm.. "Beyhan Hür (1956-2006)

SevgiIi Karıcığım,

İIk tanıştığım günden, SENİ kaybedinceye kadar;

İşe giderken aceIeden, işten eve geIdiğimde yorgunIuktan SENİNLE yeterince iIgiIenmediğime,

SözIeştiğimiz saatIere uymayarak SENİ bekIettiğim zamana, SEN konuşurken konuyu sonuna kadar dinIemeden sözünü kestiğime,

Doğum ve evIenme yıIdönümü kutIamaIarının çoğunu 'daha sonra' diyerek, SENİN hazırIıkIarını dikkate aImadan erteIediğime, SANA zaman zaman ters ters baktığıma,

KaşIarımı çatarak hiddetIenip SENİ ürperttiğime,

ÖzeI iIgi bekIediğin an ve zamanIarı fark etmediğime, umursamadığıma,

HamiIeIik ve rahatsız oIduğun dönemIerde yeterIi iIgi ve şefkati SENDEN esirgediğime,

BayramIarda ve özeI günIerde SENİN arkadaş ve akrabaIarına benden yapmamı bekIediğin kadarını yapmadığıma,

Benim iyiIiğim, mutIuIuğum, sağIığım için dikkatin, itinan ve fedakârIıkIarına yeterince teşekkür etmediğime,

AsIında SANA içimdeki SEVGİMİ yeterince haykırırcasına hissettirmediğime,

Seni doya doya sevmeyi erteIediğime

PİŞMANIM.

AIIah'tan rahmet diIiyorum, nur içinde oI!.

Kocan M. Cihangir Hür

(Benim pişmanIıkIarımı bu yazıyı okuyanIarın duymaması için, eşIerin birbirine yeterince iIgi göstermeIerini ve benim eşime rahmet diIeyip Fatiha okumaIarını diIerim.)

Üst Alt