Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İkizler Burcu ( 4 Mart )

JuLia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    141
Gökyüzü bugün, çalışma arkadaşlarınızla rekabet ve tartışmalar içinde olmamanız için uyarıyor sizleri. Zihninizi bu tarz konularda neler yapabilirimle yormak yerine, daha fazla ön planda olup hakkım olanı nasıl alabilirim diye düşünmeniz yerinde bir karar olacaktır. Özel yaşamınızda ise duygusal gerginlikler tartışmalara sebep olabilir. Birlikte olduğunuz insanın her yaptığınız davranışın altında bir şey araması, sizi suçlar tavırları karşısında kendinizi savunmak zorunda kalmaktan yorgun düşebilir ve ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Bekar İkizler burçları, sizler de anlık yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz, acele bir karar almamanız faydanıza olacaktır.

Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, kainatın güzellikleri ile tamamlanıyorum. Kalp kırıklıklarımı, olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyorum. Dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı, dinç ve huzurluyum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Labradorit

Üst Alt