-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Bugün duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz. Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi doğru sözlerle ifade etmeli ve rahatsızlıklarınızı ortaya koymalısınız. İkili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Kendinizi haklı görerek yanlışın üstüne üstüne giderdesiniz bir anda gelişen tartışmaların şiddeti artabilir ve ani bitişler yaşayabilirsiniz. Özellikle özel hayatınızda daha anlayışlı davranmalı sözlerinizin neler getirebileceğini hesaplayarak konuşmaya özen göstermelisiniz. Bugün enerjiniz oldukça kuvvetlidir.
Günün Olumlaması: Gözlerimi kapadığımda zihnimde canlanan bembeyaz ışığın yansıması ruhumu ve dünyamı aydınlatıyor şimdi. Canlandığımı arındığımı hissediyorum. Kutsal var oluşun idrakine varıyor ve her anımın kıymetini bilerek yaşamaya kendime söz veriyorum.
Günün Kristali: Safir
Günün Rengi: Sarı
Günün Olumlaması: Gözlerimi kapadığımda zihnimde canlanan bembeyaz ışığın yansıması ruhumu ve dünyamı aydınlatıyor şimdi. Canlandığımı arındığımı hissediyorum. Kutsal var oluşun idrakine varıyor ve her anımın kıymetini bilerek yaşamaya kendime söz veriyorum.
Günün Kristali: Safir
Günün Rengi: Sarı