- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79
Ihlamur Nasıl Kaynatılır - Ihlamur Nasıl Demlenir
Kış günlerinde soğuk algınlığı, grip ve nezle gibi hastalıklara karşı vücudumuzu koruyan ıhlamur binbir derde deva bir bitkidir. Haftada en az bir kere ıhlamur kaynatıp içerseniz, vücudunuz mikrop ve bakterilere karşı dirençli hale gelecektir.
Ihlamur demlenirken dikkat edilecek en önemli nokta ıhlamuru ocakta kaynatmamaktır. Eğer ıhlamuru ocakta kaynatırsanız, ıhlamurun tadı değişmeye ve acılaşmaya başlar.
Ihlamur çay gibi demlenir. Bir tutam ıhlamurun üzerine yeteri miktarda sıcak su eklenip 5 dakika bekletilir. (Ihlamuru ocakta kaynatmayın)
Dilerseniz içine limon yada tarçın çubuğu koyarakta içebilirsiniz.
Kış günlerinde soğuk algınlığı, grip ve nezle gibi hastalıklara karşı vücudumuzu koruyan ıhlamur binbir derde deva bir bitkidir. Haftada en az bir kere ıhlamur kaynatıp içerseniz, vücudunuz mikrop ve bakterilere karşı dirençli hale gelecektir.
Ihlamur demlenirken dikkat edilecek en önemli nokta ıhlamuru ocakta kaynatmamaktır. Eğer ıhlamuru ocakta kaynatırsanız, ıhlamurun tadı değişmeye ve acılaşmaya başlar.
Ihlamur çay gibi demlenir. Bir tutam ıhlamurun üzerine yeteri miktarda sıcak su eklenip 5 dakika bekletilir. (Ihlamuru ocakta kaynatmayın)
Dilerseniz içine limon yada tarçın çubuğu koyarakta içebilirsiniz.