Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

iğne yeri sızlıyor

derya42x

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
merhaba günaydın herkese

benim sorumun üç gündür iğne kulanıyorum b12 iğnesi ama vurunca yeri kanıyor ve sızlıyor sanki birşey ışırmış gibi oluyor nedense

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,887
merhaba günaydın herkese

benim sorumun üç gündür iğne kulanıyorum b12 iğnesi ama vurunca yeri kanıyor ve sızlıyor sanki birşey ışırmış gibi oluyor nedense

B6 İğnesini kesinlikle doktor gözetiminde yapmanız gerekiyor. B6 iğnesi olurken, kanınızdaki glukoz miktarını ölçtürdünüz mü?

Elandiel

Akıllıdan beri deliden geri...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    27
Iğneniz kaç tane sağ sol değistirerek yaptirin,sızı normaldir dicem ama kanamayı anlayamadım bir sağlik kuruluşunda yaptirip sorsaniz daha kafaniz rahat olur.
Görmediğim bir şeyi yorumlayamıyorum.

Üst Alt