Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İddaadan güvenilir bir şekilde kazanmak isteyenlere

şamil21

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
SAHTEKAR ŞEREFSİZ ! Ä°ddaada Kazanca Giden Yol yani wonbetnet isimli dolandırıcı,wonbetnet tahmin sitesinin diğer domain adıdır.Bu tahmin sitesinin sahibi AYKUT AYDINDIR.
Yine Serdar Kaplan nicki ile insanları kandırmak için yine şerefsizlik yapmaya devam ediyor.
Yüzlerce mağduru var arkadaşlar 3 kuruşunuzu alıp zengin olacağını zannediyor ****** çocuğu.Kimseyede geri iadede bulunmuyor.Mağdurlarından biride benim.
Allahsız şerefsiz !

şamil21

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Slm Arkadaşlar www.bukupontutar.net 'e 2 ay gibi bi süredir üyeyim, haftalık gönderdikleri kuponların 6-7 tanesi tutuyor 2-3 bin tl kar ediyorum.iddaadan ciddi bi şekilde kazanmak isteyenlere bu siteyi tavsiye ederim.en azından benim gibi profesyonel desteğe ihtiyaç duyanlara

Bu sahtekar tahmin sitesinin sahibi AYKUT AYDINDIR.
Yine Serdar Kaplan nicki ile insanları kandırmak için yine şerefsizlik yapmaya devam ediyor. E-iddaa . com isimli forumdada aynı isimle neler yazmış görün.
Yüzlerce mağduru var arkadaşlar 3 kuruşunuzu alıp zengin olacağını zannediyor ****** çocuğu.Kimseyede geri iadede bulunmuyor.Mağdurlarından biride benim.
Allahsız şerefsiz !

Üst Alt