İç pilav tarifi
2 su bardağı pirinç
1 tutam yenibahar
1 tutam çam fıstığı
1 tutam kuşüzümü
3 su bardağı kaynar su
5-6 dal dereotu
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Yağsız tencereye fıstıkları atıp kavurun, tencerenize tereyağı ve zeytinyağını ekleyin. Yağ eridiğinde pirinçleri ekleyip kavurun. Pirinç kavrulduktan sonra baharatları ekleyip tekrar kavurun, suyu ekleyin ve çektiğinde dinlendirip servis yapın.
2 su bardağı pirinç
1 tutam yenibahar
1 tutam çam fıstığı
1 tutam kuşüzümü
3 su bardağı kaynar su
5-6 dal dereotu
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Yağsız tencereye fıstıkları atıp kavurun, tencerenize tereyağı ve zeytinyağını ekleyin. Yağ eridiğinde pirinçleri ekleyip kavurun. Pirinç kavrulduktan sonra baharatları ekleyip tekrar kavurun, suyu ekleyin ve çektiğinde dinlendirip servis yapın.