Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya evlendi

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,480
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in 5. kez nikah masasına oturduğu ortaya çıktı. Tatlıses, yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğu Gülçin Karakaya ile evlendiği duyurdu. Tatlıses, "Çok mutluyum, Gülçin bana çok iyi bakıyor." dedi.

İbrahim Tatlıses'ten sürpriz bir itiraf geldi. Tatlıses, daha önce 'asistanım' dediği sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıkladı.

İbo Show'da Ebru Yaşar'ın "Sen nikahlanmışsın" demesi üzerine Tatlıses, bugüne kadar yaptığı evlilikleri saydı. 5. kez nikah masasına oturduğunu da söyleyen Tatlıses, "Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim" dedi.

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Para ve şöhret için genç bir kadınını yaptığı "ASENA" tipi evliliktir.Maksimum 6 ay ile 2 yıl arasında ömrü vardır bu evliliğin.....İbrahim Tatlıses, ilk karısının ahını almış biridir.Bu aldığı beddua onu çok kötü durumlara sokmuştur. (en son öldürülmek istenmesi.....)

Demiş ki "ben bu saatten sonra kimseye hesap vermem" evet doğrudur.Ama yerin altı var bir ayağın çukur'da....Dokuz tahta'ın altına indiğin'de, sana gelen sorgu meleklerin'de böyle atarlı giderli konuşabilecek misin?

Üst Alt