Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hülya'dan Ayvalık'a Jest!

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
ayvalik-a-jest-4894830_o.jpg

Hülya Avşar'ın Ayvalık tatili sürüyor. Ünlü oyuncu, ailesiyle birlikte 3 milyon liraya aldığı yeni yuvasında, güneş ve deniz keyfi yapıyor. Önceki gün evinin bulunduğu sitede GÜNAYDIN muhabiri tarafından görüntülenen sanatçı, çok şaşırdı.
MEKAN ARAYIŞINDAYIM
"Beni nasıl buldunuz?" diye soran Avşar, mor renkli tuniğiyle ilgili de espri yaptı: "Tuniğimi beğendin mi? Bu, benim yeni plaj koleksiyonum." Avşar, tekrar Ayvalık'ta olmaktan çok mutlu olduğunu ve ailesiyle güzel bir tatil yaptığını söyleyip bir de müjde verdi: "Ayvalık'ı ve buranın insanlarını çok seviyorum. Bu yüzden yeni çıkaracağım albümün ilk klibini de burada çekme kararı aldım. Şu an mekan arayışındayım.

Üst Alt