Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hülya Avşar'ın tektaşı dikkat çekti

-Ruhefza-

Parçaladım peş peşe, söylediğin sözcükleri.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    189
Hülya Avşar önceki akşam Yeniköy Balıkçısı’nda kızı Zehra, Mahsun Kırmızıgül, eşi Ece Binay ve Zara ile buluştu.

Şarkıcı Hülya Avşar'ın parmağında tektaşı dikkat çekti. Yüzüğün fiyatının 800 bin TL olduğu ortaya çıktı.

T9rfvR.png

Hülya Avşar muhabirlere “Farkındayım, gözünüz parmağımda. Ama tektaşımı kendi paramla aldım. Kaya’nın hediyesi değil” dedi.

Seda Sevin ile aşk yaşayan eski Kaya Çilingiroğlu için de şunları söyledi:
“Benim için ‘Hülya akrabam, ailem’ demiş. Çok doğru söylemiş. Sevgilisi çok cici bir kız. Onu ailecek seviyoruz.”(Posta)​

Mrs.Lucky

Ruhunda Mavi olmayanla göğe ßakılmaz!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    13
tek tasimi kendim aldim tek basima kendim taktim

o kaa parami ediyormus ulan ya :D

bisey e benzetemedim bende :S

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Normal taş gibi duruyor :D hiç tek taş gibi değil :D o akdar parayı bunamı vermiş şimdi :D

Üst Alt