Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Huawei'den telefon alacaklara bomba haber: Fiyatı düşecek!

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016
Huawei'den telefon alacaklara bomba haber: Fiyatı düşecek!

5c88dd05c03c0e2778cc8ae9.jpg

Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Huawei Mate X ile birlikte katlanabilir telefon piyasasına adım atan Huawei, gelecek yıllarda katlanabilir ekranlı telefonların fiyatını 1000 euro'ya kadar düşüreceüini açıkladı.

Akıllı telefon piyasasına farklı bir boyut kazandıran katlanabilir ekranlı telefonlar yüksek fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Huawei Mate X adındaki katlanabilir telefonunu 2299 euro gibi bir fiyata satan Huawei, ilerleyen yıllarda fiyatta indirime gidileceğini açıkladı.
Huawei Ceo'su Richard Yu tarafından yapılan açıklamada katlanabilir telefonların fiyatlarında 1000 euro'ya kadar indirime gidileceğini açıkladı. Bununla beraber bazı Çin'li üreticilerin bu fiyatı 500 euro seviyelerine indirebileceğini açıklayan Yu, önümüzdekiler yıllarda Samsung'u geride bırakarak pazar lideri olacaklarını açıkladı.
Huawei Ceo'su Richard Yu katlanabilir telefonların zamanla standart hale geleceğinden de bahsetti bununla beraber katlanabilir ekranların 100-220 inç'e kadar çıkabileceğini belirten Yu, bu ekranların tabii ki arttırılmış sanal gözlüklerle görülebilecek ekranlar olacağını da ekledi.
Dünya çapında en büyük üçüncü telefon üreticisi olan Huawei, bu tür adımlarla kendini daha da ileriye taşıyacak gibi gözüküyor.

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Huawei marka telefonlar nasıl güzelmi dayanıklılığı filan :)

Miyamoto

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Hiç kullanmadım ama hiç fikrimde yok kullanan varmı peki :)

Miyamoto

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41

Walla alayı PUPG oynuyor ne sıkıntı var ne birşey gayet memnunlar bende ıphone kullanıcısıyım tel gitti gidecek gitsin direk huawei yada xiaomi almayı düşünüyorum

Abi ben pek anlamam telefondan arkadaş var telefoncu giderim o veriyor bana ama son aldığım telefon bir kaç program yükledim iş yeri için takip filan kasmaya başladı hiç bir şey kuramıyorum mesela o programlar dışında WhatsApp filan gerçi 1 yıla yakın oldu kullanmayalıda onu :) ama dediğim gibi yeni telefon düşünüyorum huwei aklımda bulunsun :)

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016
Abi ben pek anlamam telefondan arkadaş var telefoncu giderim o veriyor bana ama son aldığım telefon bir kaç program yükledim iş yeri için takip filan kasmaya başladı hiç bir şey kuramıyorum mesela o programlar dışında WhatsApp filan gerçi 1 yıla yakın oldu kullanmayalıda onu :) ama dediğim gibi yeni telefon düşünüyorum huwei aklımda bulunsun :)

:):):) tavsiye ederim açıkçası bende alıcam

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,623
huweinin bence sorunlarından biri super amoled ekran kullanmaması bu yüzden samsung daha cazip geliyor insanlara parlak ekran falan filan ama huwei ii telefondur aslıdna bir çok telefonunda içindeki parçaları üreten firmadır.

-Ruhefza-

Parçaladım peş peşe, söylediğin sözcükleri.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    189
Telefon alırken mate serisini önermişlerdi fakat emin olamamışım, ha bir de samsungtan şaşmama gibi bi özeliğim var ondan dolayı yine samsung almıştım fakat şimdilerde duyduguma göre mate serisi çok iyiyimiş :s8:​

Üst Alt