Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Huawei P9 Lite Türkiye'de Satışta

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -894
Huawei tarafından Türkiye'de yeni bir telefon modeli daha satışa çıkartılırken satışa çıkan yeni model Huawei P9 Lite oldu. İşte piyasaya yeni sunulan telefon modelinin teknik özellikleri ve diğer detayları.

huawei-p9-lite-turkiye-de-satista.jpg
Huawei son amiral gemisi P9 ile piyasada oldukça ciddi bir yer bulurken amiral gemisinin biraz daha geliştirilmiş bir versiyonu Türkiye pazarında satışa çıkarıldı. Huawei P9 Lite olarak adlandırılan yeni model tasarımı ve yüksek özellikleriyle dikkat çekerken özellikli kamera performansının oldukça yüksek olması telefondan kamera performansı isteyen kişiler için oldukça ideal bir modelin oluşturulmasını sağlamış durumda. Kamera özelliklerinin yanı sıra ses kalitesi konusunda da oldukça kusursuz yapıda bulunan Huawei P9 Lite, bu açıdan sektörde ilgi çekecek modellerden birisi olarak görülüyor.
Huawei’den P9 Hamlesi!
2016 yılının son aylarında piyasaya sunulan model, Huawei’nin daha yüksek satış rakamlarına ulaşması konusunda en büyük umudunu oluştururken, kalitesi ve yüksek özelliklerdeki donanımlarıyla birlikte Türkiye pazarında da telefon yüksek ilgi görebilecek düzeyde. Ayrıca bu durum Huawei’nin Türkiye pazarında daha çok iddialı bir hale gelmesini de sağlayabilecek durumda.
Huawei P9 Lite Teknik Özellikleri Neler?
Telefonda ekran gövde oranında yüzde 76’lık bir oran belirlenirken yapılan tanıtım ile birlikte pazara çıkan telefonun ne kadarlık bir satış yapacağı oldukça merak ediliyor. Huawei tarafından yapılan bu tanıtım Türkiye'ye verilen önemi de gösteriyor. Öyle ki dünyanın belirli pazarlarında satışa çıkartılan Huawei P9 Lite modeli bu konuda Türkiye'yi de kapsamı altına almış durumda. Cihazda yer alan diğer teknik özellikleri ise şöyle;
Boyutlar ve ağırlık: 146.8 x 72.6 x 7.5 mm ve 147 gram
Ekran: 5.2 inç IPS LCD dokunmatik ekran, 16M renk kalitesi, 424 ppi
İşletim Sistemi: Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi, UI 4.1 ara yüzü
Yonga Seti: HiSilicon Kirin 650
Grafik birimi: Mali-T830MP2
Depolama: Genişletilebilir 16 GB ve microSD desteği
Kamera: Birincil 13 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera
Ek özelikler; kulaklık girişi, gürültü tutucu, WLAN,Wi-Fi 802.11 b/g/n, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, FM Radio, parmak izi okuyucusu ve pusula.

veteknoloji

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -894
türkiyede çok tercih edilen bir marka değil..

Üst Alt