Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hoslandıgım biri var ama ?

BeyaZEJDeRHA

İyi ve sıcakkanlı Youtuber
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -9
Hep bu aşk işlerinden oldum olası anlamamışımdır. Ne yapsam bilmiyorum. Kendimdemi sıkıntı var yoksa tipimdemi onuda bilmiyorum. Açıl falan demesi kolay Annemin de tanıdıgı birşey de yapamam. Annemin tanıdıgı olmasa yürüyeceğim anneme yanlış olmasın diye seste cıkarmıyorum. Haziranda gidicek tekrardan ülkesine :D Sevgilisi vardır diyede birşey demiyorum. Sözün kısası ne bahtsız insanım ! :s92: Hakikaten öyleyim neyse chaimanın da dediği gibi kendine iyi de ki iyi olasın. Vardır bir hayır :) Çok doluydum patladım sonunda ! :s82:

~ Virtue

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    467
Kardeş sen ne yapmışsın ya :D Annenin tanıdığı senin neyin oluyo ve bu kaç yaşında işin tuhaf tarafı :D

Seviyosan git yapış bence konuşmayı bırak :D

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Ülke dışındaysa boş ver hacı :sigara

sessizsakin

Övünmek gibi olmasın, beni annem doğurmuş.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    50
1- Annem de tanıyor diyerek kaçmak üşengeçliğe girer bana kalırsa.

2- Şehir dışından çıkmış ülke dışına gitmişsin bana kalırsa başlansa da uzun sürmez ya da gerçeklik payı çok olmadan yaşanır. Aşk paylaşmaktır hayatı, duygulardan ötedir.

3- Sevgilisinin olup olmadığını bile bilmiyorsun.. Önce iyice tanımalısın ki vaktin çok yok.

4- Hoşlantılar geçicidir. İki günde bir birilerinden hoşlanıp tam da hoşlandığımız yerde bırakarak hayatımıza devam edebiliyoruz.

5- Mutlu ol ! :)

Jival VulRo

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    1
bence hoşlanmaktan vazgeç böylece sorun çözülmüş olur.

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,480
Yok :D

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
Allah kimseyi bosluga dusurmesin.