Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hoş geldin Alina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    368
Aramıza hoş geldin Alina cığım :) keyifli forumlar diliyorum..

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Hoşgeldin Alina :) keyifli dakikalar geçireceğinden eminiz :)

NiQuiL

Olduğu kadar,olmadığı kader!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    125
@Alina hoşgeldin sen ;) ya arkadaşlar LaiLa Euphoria Alcatraz alınacağım bakınız ben geldiğimde kimse bana konu açıp hoşgeldin demedi be ! herşeyi kendi kendime yaptım kendimi tanıttım konu açtım ettim cıx cıx cıx üzülüyorum şuan çok hemde :) :)

NiQuiL

Olduğu kadar,olmadığı kader!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    125
@Berkay kardeşim biliyorsunki forum konularını herkes her daim tam takır bilemeyebiliyor :) Seni donanımlı gördüğümüzden belki de senin konu acmanı bekledik, nitekim hoşgeldinleri bildirdik :) Seviliyorsun.

Bak işte şu kelimelerin üstüne utandım şimdi hem onure ediyorsun hem inceden konuyu kapatıyosun tebrık ettim senı Alcatraz :claps: :):) Teşekkürler ;)

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
Merhaba Alina sende aramiza hosgeldin. Keyifli paylasimlarin ve güzel vakitlerin olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt