Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hortum karaya böyle geldi! Yeni görüntüler ortaya çıktı

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
İstanbul'un Çatalca ilçesinde etkili olan hortum, Ahmediye Mahallesi'nde evlere büyük zarar verdi. Bir aile hortumun evlerine gelişini cep telefonuyla görüntülerken korku dolu anlar yaşadı.

İstanbul’un Çatalca ilçesinde oluşan hortumun etkisiyle evlerin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi.

Hortumun etkisiyle elektrik direkleri de devrilirken, vatandaşlar olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

“HER ŞEY YERLE BİR”

Evi zarar gören Mahmure Çağan, “Çok kötü olduk. Birden geldi. Her yer yıkılmaya başladı. Buraya çıktık. Tavanlar çöktü, çatılar yıkıldı. Ne yapacağımızı bilemedik” diye konuştu.

Bir diğer vatandaş, “Fırtına çıktı ve başka bir şey göremedik. Bütün her şey yerle bir oldu. Çok felaketti” ifadelerini kullandı.

Rıdvan Anıt, “Hortum üzerimizden geçti bizim. Burası mahvoldu. Hortum gölün üzerinde başladı. Yönünü bize doğru çevirdi” dedi.

PENCEREDEN ÇIKARILDI

Evinde yemek yiyen 70 yaşındaki Cemile Koç, kapının önüne ağacın devrilmesi nedeniyle dışarı çıkamadı. Birden evini su basan Cemile Koç’u komşuları evinden penceresinden çıkardı.

O anları anlatan Cemile Koç, “Boğulacaktık can kurtaran yok mu diye bağırdık. Ağaçlar söküldü. Kapı kapandı, demirler indi. Yemek yiyorduk. Cam ve kapıyı açmaya fırsatımız olmadı. Bizi buradan çıkardılar. Ev su içinde” diye konuştu.

KORKU DOLU ANLAR

Öte yandan ailelerden biri hortumun evlerine gelişini cep telefonuyla görüntüledi. Hortum önce ağaçları uçurdu sonra eve ulaştı. Evdekiler o anda büyük korku yaşadı. Görüntülerde “arabam, ağaç hiçbir şey kalmadı şu an” ifadeleri yer alıyor (DHA)

Üst Alt