• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Horizon Zero Dawn PC’ye geliyor

Pamira

Moderatör
İçerik Üreticisi
Üyelik Tarihi
22 May 2019
Konular
2,801
Mesajlar
9,706
MFC Puanı
60,560
Horizon Zero Dawn, PC’ye geliyor. PlayStation stüdyolarını yöneten Herman Hulst, Sony PlayStation blog ile yaptığı röportajda oyunun bu yaz geleceğini ve PC üzerinde oynanabileceğini duyurdu. Oyun daha önce sadece PS4 üzerinde oynanabiliyordu.

horizon-zero-dawn.jpg

Horizon Zero Dawn hikayesi
Horizon Zero Dawn, Şubat 2017’de piyasaya sürülen bir aksiyon rol yapma oyunudur. Aloy isimli bir yetim, geçmişinin sırlarını açığa çıkarmaya çalışmaktadır. Aloy’a odaklanan oyun, uzak bir gelecekte geçiyor.

Oyuncunun menzilli silahlar ve mızrak gibi araçları kullandığı oyunda gizem hiç bitmiyor. Merak duygusunu devamlı canlı tutan oyun, oyuncuların ilgisini oldukça çekiyor.

PS oyunu ilk defa başka platformda
Hulst, kesin bir tarih vermese de, Guerilla Games’in (oyunun geliştiricisi) yakın bir zamanda daha fazla bilgi paylaşacağını duyurdu. Yaptığı açıklamada “Daha fazla insanı PlayStation ile tanıştırmak için yeni fikirlere açık olunması çok büyük önem taşıyor.” ifadesini kullandı.
orizon Zero Dawn, Sony tarafından geliştirilen ve PS4 için üretilen bir oyunun ilk defa başka bir platformda yayınlanacağını söyledi. Oyun aynı zamanda PlayStation’dan PC’ye geçiş yapacak en büyük oyunlardan biri olacak.

Bu Sony için yeni bir yöne doğru atılan önemli bir adım. Ancak Hulst, bu yeni stratejinin her oyunun PC’ye geleceğini göstermediğinin de altını çizdi.
 
Üst