-
- Üyelik Tarihi
- 22 Eki 2015
-
- Mesajlar
- 14,582
-
- MFC Puanı
- 29,248

Malzeme Listesi
125 gr tereyağı
200 ml krema
100 gr toz şeker
1 tutam tuz
280 gr hindistan cevizi
200 gr sütlü çikolata
200 gr bitter çikolata
Hazırlanışı
Adım 1
Tereyağını bir sos tenceresinde eritin. Krema, toz şeker ve tuzu ilave edip 1-2 dakika kaynatın. Ocaktan alıp hindistan cevizini ekleyip karıştırın.
Adım 2
Karışımı yağlı kağıt serili bir fırın kabına dökün. Her tarafı eşit olacak şekilde bir spatula yardımıyla düzeltip buzdolabında 2-3 saat dinlendirin.
Adım 3
Kare dilimlediğiniz çikolataları benmari usulü eritin. Hindistan cevizli karışımı buzdolabından çıkartın. Erittiğiniz çikolataya batırıp yağlı kağıt üzerine dizin.
Adım 4
Çikolatalar tamamen donduktan sonra servis yapın