Malzemeler
500 gr. hindi kuşbaşı
1 adet kereviz
2 adet havuç 1 adet patates
3 adet soğan
1 adet yumurta
1 adet limon Tuz Karabiber
Hindi Haşlama Tarifi
Hindi kuşbaşı yıkanıp tencereye alınır. Kereviz, patates, havuç iri küpler halinde doğranıp tencereye alınır. Soğanlar 4′e bölünüp tencereye atılır. Tuz ve karabiber konulup 5 bar*dak su eklenir, et ve sebzeler yumuşayana dek pişirilir. Diğer yanda 1 yumurta sarısı 1 limon suyu ile iyice çırpılır. Yavaş yavaş ve karıştırarak tencereye eklenir. 1-2 taşım daha kay*natılıp servis yapılır.
500 gr. hindi kuşbaşı
1 adet kereviz
2 adet havuç 1 adet patates
3 adet soğan
1 adet yumurta
1 adet limon Tuz Karabiber
Hindi Haşlama Tarifi
Hindi kuşbaşı yıkanıp tencereye alınır. Kereviz, patates, havuç iri küpler halinde doğranıp tencereye alınır. Soğanlar 4′e bölünüp tencereye atılır. Tuz ve karabiber konulup 5 bar*dak su eklenir, et ve sebzeler yumuşayana dek pişirilir. Diğer yanda 1 yumurta sarısı 1 limon suyu ile iyice çırpılır. Yavaş yavaş ve karıştırarak tencereye eklenir. 1-2 taşım daha kay*natılıp servis yapılır.