Malzemeler
100 gr. hindi kuşbaşı
2 adet kabak
2 adet patates
200 gr. taze fasulye
6 diş sarmısak
10 adet arpacık soğan
3 çorba kaşığı sıvı yağ
3 adet iri domates
Tuz
Hindi Güveç Tarifi
Kabak, patates ayıklanıp iri küp şeklinde doğranır. Fasul*ye ayıklanıp kabak uzunluğunda doğranır. Güveç kabın en al*tına rendelenmiş domatesler, onun üzerine doğranmış fasulye*ler, hindi kuşbaşı, ayıklanmış arpacık soğan, patates ve kabak sırasıyla yerleştirilir. Sarımsaklar ayıklanıp güvecin içine muh*telif yerlere yerleştirilir. Tuz ve biraz sıvı yağ ilave edilip kapa*ğı ile, eğer yoksa folyo ile kapatılır. 1-1,5 saat fırında pişirilir.
100 gr. hindi kuşbaşı
2 adet kabak
2 adet patates
200 gr. taze fasulye
6 diş sarmısak
10 adet arpacık soğan
3 çorba kaşığı sıvı yağ
3 adet iri domates
Tuz
Hindi Güveç Tarifi
Kabak, patates ayıklanıp iri küp şeklinde doğranır. Fasul*ye ayıklanıp kabak uzunluğunda doğranır. Güveç kabın en al*tına rendelenmiş domatesler, onun üzerine doğranmış fasulye*ler, hindi kuşbaşı, ayıklanmış arpacık soğan, patates ve kabak sırasıyla yerleştirilir. Sarımsaklar ayıklanıp güvecin içine muh*telif yerlere yerleştirilir. Tuz ve biraz sıvı yağ ilave edilip kapa*ğı ile, eğer yoksa folyo ile kapatılır. 1-1,5 saat fırında pişirilir.