Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Herkeze Merhaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mamybak

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Adım Ahmet 17 Yaşındayım ;
Siteye Yeni Üye Oldum Admin Burak Abiminde İstemesiyle Üye OLdum Forumla. Pek Genel Forumlarda Takılan bi kişi Değilim Ama bu Forumu Beğendim Ve Kalmaya Karar Verdim Sizlere Yardımım Mutlaka Dokunucaktır . Yardım Etmeyi Seven bi Kişiliğim Vardır . O Yüzden İstediğiniz Soruları Sorabilirsiniz Bana ELimden Gelen Yardımları Yaparım .Hiçbir Zaman Yalandan Hoşlanmam Karşımdakininde Öle Olmasını İsterim Dürüst ve Samimi İnşalah Güzel Sohbetler Güzel Dostluklar Arkadaşlıklar Kurarız .Diceklerim Bu Kadar Teşekkür Ederim Beni Dinlediğiniz İçin ...

P

Pisadam

Misafir
Ahmet, Premium Account'larda profesyonel bir kardeşimdir çok genç olmasına rağmen bu yolda kendini baya geliştirmiş ve halende geliştiriyor banada sağolsun premium accountlarda yardımları oluyor.

Hoşgeldin kardeşim, tanı tanış forumdakilerle seversin hepsini :}

Mamybak

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Ahmet, Premium Account'larda profesyonel bir kardeşimdir çok genç olmasına rağmen bu yolda kendini baya geliştirmiş ve halende geliştiriyor banada sağolsun premium accountlarda yardımları oluyor.

Hoşgeldin kardeşim, tanı tanış forumdakilerle seversin hepsini :}

Eyvallah Abicim :)

Mamybak

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Teşekkür Ederim Arkadaşlar Dedim gibi pek Genel Forumlarda Takılmıyorum ama İnşalah iyi dostluklar kazanırım bi hatam olursa affola ... Herkeze İyi Forumlar .

Painfully

Biz yalnızlar, çok kalabalığız.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
Hos geldiniz, keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt