Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herkes normal olmak ister mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LastLove

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,910
"Normal nedir?

5E18949F-2FA0-4B39-8053-FD99B2B68330.jpeg
Eğer kendinizi üzgün hissediyorsanız biraz bunalımda mısınız?
Yoksa nörokimyasal dengesizlikten mi dert yanıyorsunuz?
Baktığımız vakalar büyük çoğunlukla beyinleri normal insanları kapsıyor. Ve bunların acı çektiklerine şüphe yok.
Acaba bu tamamen kötü bir şey mi?
Bazıları için nörolojik durumlar kendilerini kimsenin düşünmek bile istemediği acı gerçeklerden koruyabilir.
Diğerleri ise geri kalanımızın rahatsız edici bulduğu durumlarıyla baş edebilecekleri neşeli bir düzen kurarlar.
Eğer bir temel kuracaksak kendimize su soruları sormalıyız. Nasıl oluyor da sözde normal insanların beyinleri belirli unsurlara karşılık veriyor? Eğer nörolojik bozukluk yaşayan insanları tedavi edebiliyorsak onları normal hale getirebiliyorsak onlara yardım ediyoruz demektir. Ama bazen onları eşsiz yapan şeyleri ellerinden almıyor muyuz? Kişiliklerinin gerekli parçalarını çalmıyor muyuz?"

"Perception" 1.Sezon 1.Bölüm'den...

-Alıntıdır-

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Ego dan, kendini ulaşılmaz zannedenlerden, kendine bakmadan başkalarına rencide edici, kötü sözler söyleyip, kendi yaptıği hataları görmezden gelenler, başkalarının söylediği sözleri hata zannedenler, kendi hatalarını kabul etmeyenler, olgun davranmayanlar, çocuk gibi davrananlar, böyle tip insanların normal olmadığına inanıyorum.

Ben evden işe, işten eve, normal hayatı olan sessiz, sakın iyi kendi halimde bir insanım

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,453
bende pek normal biri sayılmam

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Seni anlamak demek, gökyüzünden yıldızları aşağı indirmek demek, o derce zor .:D

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,453
bazen ben bile beni anlamıyorum o derece:_))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt