Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Her Yeri Zımbalıyoruz

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
zimba-detayli-trenchcoat.jpg

Bildiğimiz gibi bul yılın modası pul, zımba, taş gibi aksesuarımsı detaylar. Bende bu moda akımını göz önünde bulundurarak hem yeni fikirler vermek hem de elimizde olan eski parçaları değerlendirerek kullanışlı ve modaya uygun giysiler elde etmek için önerilerde bulunmak istedim.
Boncuk satılan yerlerden alacağınız çok sayıda ve ucuz fiyata zımbalar ve pullarla çok değişik tasarımlar yapabilirsiniz. Benim favorim hiç kuşkusuz zımbalar. Yapıştırıcı ve aldığınız değişik türdeki zımbalarla harikalar yaratabilirisiniz. Eski kullanmadığınız gömleklerinizin yakasına yapıştıracağınız zımbalar trend bir görüntüye kavuşmanıza neden olacak. Converse, çanta, topuklu ayakkabı hatta cep telefonu kılıfınıza yapıştıracağınız zımbalar çok şirin bir detay olacaktır. Geçen sezon aldığım düz siyah kollarında leopar desenli ayrıntısı bulunan ceketimin omuzlarına altın sarısı zımbalar yapıştırdım. Bu ceketin bir benzerini çok ünlü bir markanın vitrininde gördüğümde alışverişe çok paralar harcamadan pratik çözümlerle modadan geri kalmamanın mümkün olduğunu bir kez daha anladım. Hatta bu sezon öne çıkan bir diğer parçada yakalar! Eskimeye yüz tutmuş ya da kazaya uğramış kullanamadığınız gömleklerinizin yakalarını keserek zımba veya taş yapıştırarak birçok kıyafetinizle bir aksesuar olarak kombin yapabilirsiniz. Bunu bende en kısa sürede yapıp düz siyah bir bluz ile deneyeceğim. Artık neler yapabileceğiniz sizin hayal gücünüzle sınırlı.
Zımba detayını sadece kıyafetlerimizde değil evimizde de kullanabiliriz. Nereye yapıştırmak istiyorsanız yapıştırın absürt bir görüntüye neden olmayacağından eminim. Kendi modanızı kendiniz şekillendirin.

Üst Alt