Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Helperlik hayatınızda en unutulmaz anınız??

dELi

Sonuç: Ben şair oldum , Sen şiir..
Özel Üye
  • MFC Puanı
    64
Tam benlik konuymuş:)
Bir çok komik olaylarım varda hatırladıkça paylaşırım. şuan aklıma gelen, Bi kaç yıl oncesinde Skyptan bi arkadaşım benden zor bi soru istedi farklı bir sunucuda görev yapıyor, ordaki helperlere soracakmış. şuan soruyu hatırlamıyorum ama baya zor bi soru verdim buna oda kendi departmanında soruyu sordu. Arası 2 dk geçmedi bizim helpe biri geldi benim sorduğum soruyu soruyor , cevabını 10 dk sonra vereceğim deyip yolladım ardından bir diğeri , onuda yolladım ardından bi diğeri:)) baktım help güzel iş yapıyor skyptan arkadaşı soru manyağı yaptım :)

Mojito

TrasI gelmis; kiliksiz,tembel, magara AdamI ;o ~
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Bi ara yerime engin sinava girmisti ben nick sifremi vermisdim. Girmeme sebebim sadece polemige girmeden direk helpe girmekdi ilk yillarimdi ertesi gunde bi kizla kavga edip ayrilmistim ;o

Devrim

"Düşün" Kadarsın. Düşün Ne Kadarsın ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4
Sohbet.Net' te sanıyorum Aeb Hoca zamanıydı TurkmIRC ve Diyalog ayrı bir sunucu olarak ayrılmıştı o zaman help manager lerden kapris ve star diyaloga gecmislerdi yonetim olarak bize şu talimat geldi bırakın yetkiyi user olarak görülmeyeceksiniz :) biz gectik oraya sohbette sildireemiyoruz ali hoca hatrı kırılamaz bir hoca neler cektim oradan kendimi sildirebilmek icin :) hey gidi günler hey . .:)

AaReLie

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4
4 Sene Önce MyHearts Abimden Özenti Olarak Girdim Merak Ettim İlk Sorum MErhaba Burası Ne işe Yarıyordu ? :D

Üst Alt