Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

''Hedef şampiyonluk, ayrılmayı düşünmüyorum''

FLaMeNG

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -53
linnes_tek_16_basin.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 15.haftasında Osmanlıspor'a konuk olacak Galatasaray'da haftalık basın toplantısı düzenlendi.

Bu hafta sarı-kırmızılıların Norveçli oyuncusu Martin Linnes, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Linnes'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Çok zor bir maç bizi bekliyor."

Hafta sonu oynanacak Osmanlıspor maçını değerlendiren Linnes, "Çok zor bir maç bizi bekliyor. Son zamanlarda iyi sonuçlar alan Osmanlıspor'a konuk alıyoruz. Biz de iyi gidiyoruz. Oraya galibiyet almak için gideceğiz." dedi.

"Umarım ilerleyen maçlarda sağ bek..."

Bursaspor maçında sol bek oynayan Norveçli oyuncu, "Sağ bek oynadığım maçlarda en iyi performansımı gösteremedim ama sol bek olarak Bursa maçında iyi oynadım. Umarım ilerleyen maçlarda sağ bek olarak da iyi bir performans gösterebilirim. Orada daha iyi olduğumu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"Norveç'ten Galatasaray'a gelmek çok büyük bir adım"

Galatasaray'a gelmesinin çok büyük bir adım olduğunu belirten Linnes, "Bakıldığı zaman iyi antrenmanlar geçiriyorum. Norveç'ten Galatasray'a gelmek çok büyük bir adım. Şu anda adaptasyon döneminde olduğumu düşünmüyorum. Umarım bundan sonra daha iyi performanslar gösterebilirim." diye konuştu.

"Türkiye Ligi daha kaliteli"

Norveç Ligi ile Türkiye Ligi arasındaki oyun anlayışı değerlendiren Martin Linnes, "Türkiye Ligi daha kaliteli, daha iyi oyuncuların olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

"Çok çalışmam gerekiyor."

Sağ bekte yaşanan rekabeti değerlendiren Linnes, "Sabri çok iyi bir insan. Galatasaray'da uzun yıllardır görev almış bir oyuncu. Bu sezon içerisinde de iyi bir performans gösterdi. Formayı almak için çok çalışmam gerekiyor." diye konuştu.

"Galatasaray'da şampiyonluk yaşamak..."

"Bireysel olarak hedefim her zaman daha fazlasını verebilmek." diyen Martin Linnes, "İlk yarıyı en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Hedefim de herkesin olduğu gibi Galatasaray'da şampiyonluk yaşamak. Benim tamamen odaklandığım burada kalmak. Kesinlikle Ocak ayında ayrılmayı düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

"Vegard Forren'in adının G.Saray ile..."

'Vegard Forren Galatasaray ile ilgili senden bilgi aldı mı?' sorusuna Linnes, "Şu an için bir şey gerçekleştiğini düşünmüyorum. Galatasaray ile adının geçmesinden mutlaka o da memnun ama bu benim verebileceğim bir karar değil. Bekleyip, göreceğiz." yanıtını verdi.

"Taraftarın önünde oynamak rüya gibi"

"Galatasaray taraftarının önünde oynamak bir rüya gibi." diyen Linnes, "Bana verdikleri destek beni daha fazla çalışmaya itiyor." dedi.

Üst Alt