Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hector Garcia, Francesc Miralles | Ikigai-Japonların Uzun ve Mutlu Yaşam Sırrı

-Ruhefza-

Parçaladım peş peşe, söylediğin sözcükleri.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    189
0001735494001-1.jpg

Uluslararası çok satan bir rehber olan Ikigai’yle her gününüz bir anlam kazansın. Japonlar herkesin bir ikigaisi olduğuna inanır, her sabah yataktan kalkmaları için bir sebepleri vardır. İlham verici ve rahatlatıcı bu kitap sizlere kendi ikigainizi keşfetmeniz için gerekli tüm bilgileri veriyor. Aceleci davranmamanızı, hayat gayenizi keşfetmenizi, ilişkilerinizi canlandırmanızı ve kendinizi tutkularınıza adamanızı sağlıyor.

Öyle ya, kim her gününü mutlu yaşamak istemez ki?

(Tanıtım Bülteninden)

Hamur Tipi : 2. Hamur

İlk Baskı Yılı : 2017

Baskı Sayısı : 1. Basım

Sayfa Sayısı : 176

Ebat : 13,5 x 19,5​

Gece

...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    805
Bu kitap hakkında çok yorum okudum tavsiyelerde aldım sonra gittim kitabı aldım okuyamadım :s95: tıkadı resmen ya okumak için her alışımda vazgeciyorum :s95: yarım kalan kitabım :s94:

Üst Alt