Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hayvanları sevmeyen insanları da sevmez sözüne katılıyor musunuz?

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Hayvanları sevmeyen insanları da sevmez sözüne katılıyor musunuz?

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Kesinlikle katılmıyorum bazı insanların fobileri olabilir küçük yaşta beklenmeyen bir olay yaşamış olabilirler.

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Ben bu söze katılıyorum.
Simdi şöyle ki bende çoğu hayvandan korkuyorum ama bu onları sevmediğim anlamına gelmiyor. Uzaktan seviyorum :D
Yolda köpeklere taş atan, tekme atan çok insanlar gördüm. Asıl böyleleri için diyorum ki merhamet duygusu olmayan biri insanları sevebilir mi?

Emlikoğlu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Kesinlikle katılıyorum. " fobi durumları hariç " zira her insanın fobisi vardır bende farelerden nefret ederim bayılırım dahi, ama insan bütün hayvanları sevmez diye birşey olamaz.. bunun adı fobide olamaz bence.

katılma sebebime gelince; kanatlı hayvanlar derneginde gönüllü kurucuydum. profesyonel bi sekilde yaptık bu işi. bazen babalar, abiler, anneler cocuklarıyla geliyordular. o hayvana olan sevgileri muthiş ve merhamet dolu o yaşta..

hayvanlar agzı dili olmayan varlıklar ve severleri merhamet dolu oluyor veya bir hayvanlar büyüyenler.. onlarda canlı sevmeliyiz sevdirmeliyiz..

Okan

Bana öyle bak, anlasınlar...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -8
Katılıyorum

İlksu

Sanırım artık insan, tutunamıyor insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3
Bende katılıyorum fobisi olabilir insanın ama illaki sevmez anlamına gelmemeli.Merhamet, sevgi kaynaklı ya sevilmezmi hiç?

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Bende katılmıyorum bir de ailesini sevmeyen kimseyi sevmez diye bir söz var

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Kendini de sevemez!

Sindy