Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hayırlı Olmasını Temenni Ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Narkoz

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Yeni Katılmadım Seneler Öncedende Vardım Ama Beni Pek Gören Yoktu...

Fark Edilmenin Temennisi İle Merhaba Sohbet Ailesi..:claps:

ALgos

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    27
Hg narkoz aramıza keyifli forumlar dilerim :)

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Hoşgeldiniz Narkoz keyfli forumlar dilerim..

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Hoşgeldin Narkoz Forumda keyifli dakikalar geçirmen dileğiyle. Narkoz nicki de ne güzeldir ya : ) Bi narkoz versene :D

Narkoz

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Herkese Çok Çok Tesekkür Ediyor Hepinize Hayırlı Forumlar Diliyorum Arkadaslar Sağolun Varolun, Esen Kalın..

:rolleyes:

Narkoz

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
bence de güzel anlamı..

insana soğuk geliyor Narkoz ?Uyanamadı ne olacak..

Yusuf Kardesim Narkoz Nicki Benim İçin Özel Bir Nicktir,Anlamı Çok Özel Bana Göre, Evet Belkide Soğuk İtici Gelebilir,Çünkü Adı Üstünde Ürkütücü Biraz Ameliyatlar Harici Kullanımı YASAK Bir Madde ve Çok Tehlikeli O Kadarda Ürkülcek Bir Yani Yok Diyorum En Azından O Nicki Kullanan Bir İnsansa :)

Sevgilerimle Esen Kal.. Tesekkürler:rolleyes:

Narkoz

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Narkoz, biraz geç kaldım ama inanılmaz bir yoğunluk var bu iki gündür işlerimde ancak yazabiliyorum. Kırmadığın ve aramızda olduğun için çok teşekkür ederiz. Keyifli forumlar dilerim, sağolasın.

Canım Alcatraz Kardeşim Önemli Değil Allah Sağlık Sıhhat Versin Cümlemize Canın Sağolsun Sen Iyı Olda Gerisi Önemsiz :) Selametle Kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt