-
-
-
- MFC Puanı
- 79
sadece her ay tutulduğunda mı kalbindeyim dediğinde düşündüm
Hayır aşkım bu kadar kolay olmamalı tutukluluğum
Sana her gece tutulmalıyım
Kaybolan güneş olmalıyım gecene yarını bekleyeceğin
Ve her gece beklediğin ay gibi tutulmalıyım sana
Hüzünlü mehtabımla güldürmeliyim o güzel yüzünü aşkım
Ama dur hayır aşkım hayır
Mehtap'dan önce batan güneşim de en güzel gün batımını görmelisin bende
Gökyüzüne bakarken bana doğru utanmalıyım ve en kızardığım anda bütün sıcaklığımla yavaş yavaş batmalıyım
Batmadan önce aşkım gecene geleceğimi haber verir ve son sıcaklığımda SENİ SEVİYORUM
SOnra aşkımızın mehtabında ben hüzünlü ay sen ise beni yansıtan deniz olurdun
Sen beni yansıttığın için ben de seni hüznümle mutlu kıldığım için her gece aynı yerde buluşurduk aşkım
Sen bana dalgalanırdın duygularının saflığında ben sana gecenin rüzgarında uçarım, biraz soğuk olsamda...
Sen her gece gündüzü beklerdin güneş olup kalbime girmek için, ama ben ısınmak için gündüzü beklemezdim. Aşkını alırdım üstüme...
Hayır aşkım bu kadar kolay olmamalı tutukluluğum
Sana her gece tutulmalıyım
Kaybolan güneş olmalıyım gecene yarını bekleyeceğin
Ve her gece beklediğin ay gibi tutulmalıyım sana
Hüzünlü mehtabımla güldürmeliyim o güzel yüzünü aşkım
Ama dur hayır aşkım hayır
Mehtap'dan önce batan güneşim de en güzel gün batımını görmelisin bende
Gökyüzüne bakarken bana doğru utanmalıyım ve en kızardığım anda bütün sıcaklığımla yavaş yavaş batmalıyım
Batmadan önce aşkım gecene geleceğimi haber verir ve son sıcaklığımda SENİ SEVİYORUM
SOnra aşkımızın mehtabında ben hüzünlü ay sen ise beni yansıtan deniz olurdun
Sen beni yansıttığın için ben de seni hüznümle mutlu kıldığım için her gece aynı yerde buluşurduk aşkım
Sen bana dalgalanırdın duygularının saflığında ben sana gecenin rüzgarında uçarım, biraz soğuk olsamda...
Sen her gece gündüzü beklerdin güneş olup kalbime girmek için, ama ben ısınmak için gündüzü beklemezdim. Aşkını alırdım üstüme...