Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Haydi gel artık Hido

Cohen

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    66
Orlando Magic, Hidayet Türkoğlu ile yollarını ayırdı, Fenerbahçe hemen devreye girdi. Hido baştan beri Sarı-Lacivertli renklere sıcak bakıyor, Aziz Yıldırım onu çok istiyor, görüşmelerin önümüzdeki hafta başlaması bekleniyor

NBA’de Orlando Magic forması giyen Hidayet Türkoğlu, takımıyla yollarını ayırdı. Geçen sezonun sonlarına doğru doping yaptığı gerekçesiyle 20 maç ceza alan Hidayet’e Orlando, yeni sezon planlarında yer almadığını belirtmişti. Tecrübeli basketbolcuyu takasta kullanmak isteyen ekip, bunda başarılı olamayınca da oyuncusunu serbest bıraktı. Sezon sonunda bitecek olan kontratın 12 milyon Dolar’ının, 6 milyon Dolar’ının da 34 yaşındaki basketbolcuya ödeneceği ifade edildi. Şu anda boşta olan Hido’nun en büyük taliplerin arasında ise Fenerbahçe Ülker en başta yer alıyor. Sarı-Lacivertliler’in Başkanı Aziz Yıldırım’ın başından beri çok istediği Hidayet de daha önce yaptığı açıklamalarda, “Fenerbahçe benim için çok önemli. Eğer bir gün Türkiye’ye dönersem, bu Fenerbahçe olur” ifadesini kullanmıştı. Takımın başına Avrupa’nın en iyi coachlarından biri olan Obradovic’i getiren Fenerbahçe’de hedef hem Türkiye’de hem de Euroleague’de şampiyonluk. Uzun süredir maç oynamasa da Hedo’nun liderlik yönü, Obradovic’in sahadaki en önemli kozlarından biri olabilir.
Özokur’dan transfer sinyali
Alınan bilgiye göre önümüzdeki hafta içinde görüşmelerin başlaması bekleniyor. Deneyimli yıldızı da Sarı-Lacivertli taraftarların şimdiden çok istediği biliniyor. Fenerbahçe’nin Asbaşkanı Ahmet Özokur’un da Twitter’da, “Avrupa ve Türkiye ligi hedefleri için hocamız ile transfer veya transferlerin yapılması konusunda mutabık kaldık” ifadesini kullanması, yeni yılda yıldızların takıma katılması anlamına geliyor. Teklif gelmesi halinde NBA’de kalacağı iddia edilen oyuncuyla Kobe Bryant’ın formasını giydiği LA Lakers ile Atlanta Hawks’ın ilgilendiği, bu iki takımdan birinin Hedo’ya 10 günlük kontrat vereceği öne sürüldü.
‘Herkese çok teşekkürler’
8 sezon formasını giydiği Orlando Magic kariyerine nokta koyan Hidayet, “Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu ekibin bir parçası olduğum için mutluyum. Burası benim ikinci evim olarak kalacak” ifadelerini kullandı.
Orlando Magic formasını 2004-2009 sezonları arasında giymesinin ardından kariyerine Toronto Raptors ve Phoenix Suns’ta devam eden Hidayet Türkoğlu, 2010’de tekrar Orlando’ya geri dönmüştü. Orlando’nun 2009 yılında NBA finallerine yükselmesinde başrolü oynayan isimlerden biri olan ve şimdi serbest kalan Hidayet, “Orlando Magic organizasyonunun bir parçası olduğum için çok mutluyum. Burası her zaman benim ikinci evim olacak. Orlando’da da harika yıllar geçirdim. Kimse geçmişte yazdığımız tarihi değiştiremez. Her zaman bana destek veren taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Onların desteği olmadan, bu başarıları yakalayamazdık” dedi. Hidayet’in takım arkadaşı Jameer Nelson da, “Magic tarihinin en iyi oyuncularından biriydi. Onu çok özleyeceğim” yorumunu yaptı. Magic kariyerinde 497 maça çıkan Hido, 14.5 sayı, 4.5 ribaunt ve 3.9 asistle oynamıştı.

Üst Alt