-
-
-
- MFC Puanı
- 1,810
Hayatın Aşkı
Hayat çok şaşırmıştı, Alper onunla ne konuşacaktı ki? Hemen Buğrayı aradı ve mesajı anlattı. Buğra cevap vermesini istemedi ama Hayat cevap verip konuşmak istiyordu o gece açılışa onun için gitmediğini söylemek istiyordu en azından. Buğra Hayatın ısrarlarına dayanamadı istemese de kabul etti.
Hayat telefonu kapatınca hemen cevap yazdı. Kızlarla buluşacağı yere çağırdı Alperi o da kabul etti. Saat bire on beş kala Hayat gelmişti ve Alper ordaydı. Alper:
-Merhaba Hayat geldiğin için teşekkür ederim.
-Merhaba Alper önemli değil benim de söylemek istediklerim vardı.
-Öyle mi? Tabii buyur söyle.
-Yok önce seni dinliyorum.
-Peki sen bilirsin.
-Hayat belki fark etmişsindir okulu bıraktım.
-Evet.
-Bir nedeni müzikti bir nedeni sen.
-Ben mi? Nasıl yani?
-Hayat ben seni unutamadım.
-Neden terk ettin o zaman?
-Bunu sorma lütfen ama anla beni ben hala seviyorum seni, cafenin açılışında gözlerimi
senden alamadım işte o zaman fark ettim kendimden sakladığım gerçeğimi. Bana küçük bir fırsat verecek misin?
Hayat çok şaşırmıştı, tam cevap verecekti telefonu çaldı arayan Buğraydı.
-Özür dilerim Alper buna cevap vermeliyim.
-Peki.
-Efendim aşkım ne oldu?
-Geldi mi konuştunuz mu aşkım?
Hayat telefonda konuşurken Alper her şeyi duymuştu. Arayan bir erkekti ve Hayat ona aşkım diyordu. Hayat telefonu kapatınca Alpere tam bir şey söyleyecekken Alper konuştu:
-Seninde beni sevdiğini sanmıştım meğer sen kendine sadece sevgili arayan bir kızmışsın
hemen yeni birini bulmuşsun yazık acıdım sana değmezmişsin.
Hayat bir şeyler söyleyecekti ama o kadar hakaret karşısında hem dili tutulmuştu hemde Alper çoktan gitmişti. Hayat birden Adilenin sesiyle kendine geldi:
-Hayat cevap versene Alperin senin yanında ne işi vardı?
Hayat, Adilenin evine giderlerken yolda olan biteni anlatmıştı kızlara. Hepsi çok şaşırmıştı
anlam verememişlerdi Alperin dediklerine
Hayat artık isyan ediyordu ben bunları hak edecek ne yaptım diye? Buğra ve kızlar sakinleştirmeye çalışsalar da Hayat kendine gelemiyordu.
Buğra korkmaya başlamıştı eğer bu kadar çok etkilendiyse Alperin sözlerinden hala onu seviyor demekti yoksa hiç önemsemezdi.
alıntı
Hayat çok şaşırmıştı, Alper onunla ne konuşacaktı ki? Hemen Buğrayı aradı ve mesajı anlattı. Buğra cevap vermesini istemedi ama Hayat cevap verip konuşmak istiyordu o gece açılışa onun için gitmediğini söylemek istiyordu en azından. Buğra Hayatın ısrarlarına dayanamadı istemese de kabul etti.
Hayat telefonu kapatınca hemen cevap yazdı. Kızlarla buluşacağı yere çağırdı Alperi o da kabul etti. Saat bire on beş kala Hayat gelmişti ve Alper ordaydı. Alper:
-Merhaba Hayat geldiğin için teşekkür ederim.
-Merhaba Alper önemli değil benim de söylemek istediklerim vardı.
-Öyle mi? Tabii buyur söyle.
-Yok önce seni dinliyorum.
-Peki sen bilirsin.
-Hayat belki fark etmişsindir okulu bıraktım.
-Evet.
-Bir nedeni müzikti bir nedeni sen.
-Ben mi? Nasıl yani?
-Hayat ben seni unutamadım.
-Neden terk ettin o zaman?
-Bunu sorma lütfen ama anla beni ben hala seviyorum seni, cafenin açılışında gözlerimi
senden alamadım işte o zaman fark ettim kendimden sakladığım gerçeğimi. Bana küçük bir fırsat verecek misin?
Hayat çok şaşırmıştı, tam cevap verecekti telefonu çaldı arayan Buğraydı.
-Özür dilerim Alper buna cevap vermeliyim.
-Peki.
-Efendim aşkım ne oldu?
-Geldi mi konuştunuz mu aşkım?
Hayat telefonda konuşurken Alper her şeyi duymuştu. Arayan bir erkekti ve Hayat ona aşkım diyordu. Hayat telefonu kapatınca Alpere tam bir şey söyleyecekken Alper konuştu:
-Seninde beni sevdiğini sanmıştım meğer sen kendine sadece sevgili arayan bir kızmışsın
hemen yeni birini bulmuşsun yazık acıdım sana değmezmişsin.
Hayat bir şeyler söyleyecekti ama o kadar hakaret karşısında hem dili tutulmuştu hemde Alper çoktan gitmişti. Hayat birden Adilenin sesiyle kendine geldi:
-Hayat cevap versene Alperin senin yanında ne işi vardı?
Hayat, Adilenin evine giderlerken yolda olan biteni anlatmıştı kızlara. Hepsi çok şaşırmıştı
anlam verememişlerdi Alperin dediklerine
Hayat artık isyan ediyordu ben bunları hak edecek ne yaptım diye? Buğra ve kızlar sakinleştirmeye çalışsalar da Hayat kendine gelemiyordu.
Buğra korkmaya başlamıştı eğer bu kadar çok etkilendiyse Alperin sözlerinden hala onu seviyor demekti yoksa hiç önemsemezdi.
alıntı