Hayat melodisinin notalarına tutunup seni arıyorum her yerde..
Bazen bulduğumu sandığım şey oluyorsun..Bazen hiç bulamayacağımı düşündüğüm şey..
Tanımlamak için bir cümle kurmaya gerek duymuyorum seni..
Biliyorum,seni sözlerle anlatabilirsem onun sen olmadığını..
Beni hayatta tutan hayallerin ayrılmaz parçasını seni bilmediğim halde senden yapıyorum..
Her gün etrafımdan geçenlerde seni bulmaya çalışsam da, neredesin desem de durmadan ve sen hala çıkmasan da karşıma,belki yoksan bile bu dünyada ben senle yaşıyorum.
Daha seni bulamadan senle yaşlanıyorum..
Seni daha bulamamışken bile bu durumdayken,gözlerine baktığım zamanki halimi hayal edip kendi kendime mutlu olup heyecanlanıyorum..
Saatlerce kendi başıma kalmak istiyorum, dalgaların sahile vurduğu bir yerde..
Her şeye bir çare buluyorum veya zamana bırakabiliyorum ama sen gelince aklıma işte..
Yakamoz senin gözlerinin ışıltısı, hafifçe beni kendime getiren rüzgar nefesin ve dalgaların her kıyıya vurduğunda köpürüp çalkalanması da seni düşündüğüm zamanki kalbim oluyor..
Belki inanmayacaksın ama ben bunların olması için çaba sarf etmiyorum..
Ben seni düşününce kayboluyorum.. Seni düşününce hiçbir şeyden alamadığım bir lezzet alıyorum..
Ya yoksan diye cılız bri sesin yükselip beni sarmasından ve gerçek olmasından korkuyorum..
Ve her yerde seni arıyorum.
Sözler bitse yazılar sona erse.. Sen olsan yanımda sadece ..
Hayat Melodisi - Hans Zimmer - YouTube
Bazen bulduğumu sandığım şey oluyorsun..Bazen hiç bulamayacağımı düşündüğüm şey..
Tanımlamak için bir cümle kurmaya gerek duymuyorum seni..
Biliyorum,seni sözlerle anlatabilirsem onun sen olmadığını..
Beni hayatta tutan hayallerin ayrılmaz parçasını seni bilmediğim halde senden yapıyorum..
Her gün etrafımdan geçenlerde seni bulmaya çalışsam da, neredesin desem de durmadan ve sen hala çıkmasan da karşıma,belki yoksan bile bu dünyada ben senle yaşıyorum.
Daha seni bulamadan senle yaşlanıyorum..
Seni daha bulamamışken bile bu durumdayken,gözlerine baktığım zamanki halimi hayal edip kendi kendime mutlu olup heyecanlanıyorum..
Saatlerce kendi başıma kalmak istiyorum, dalgaların sahile vurduğu bir yerde..
Her şeye bir çare buluyorum veya zamana bırakabiliyorum ama sen gelince aklıma işte..
Yakamoz senin gözlerinin ışıltısı, hafifçe beni kendime getiren rüzgar nefesin ve dalgaların her kıyıya vurduğunda köpürüp çalkalanması da seni düşündüğüm zamanki kalbim oluyor..
Belki inanmayacaksın ama ben bunların olması için çaba sarf etmiyorum..
Ben seni düşününce kayboluyorum.. Seni düşününce hiçbir şeyden alamadığım bir lezzet alıyorum..
Ya yoksan diye cılız bri sesin yükselip beni sarmasından ve gerçek olmasından korkuyorum..
Ve her yerde seni arıyorum.
Sözler bitse yazılar sona erse.. Sen olsan yanımda sadece ..
Hayat Melodisi - Hans Zimmer - YouTube