Cohen
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 2 Şub 2013
-
- Mesajlar
- 1,686
-
- MFC Puanı
- 66
nohutlar ıslandı, haşlandı, sirkelendi, tuzlandı.
havuçlar yamuk verev kesildi, zeytinyağı, dövülmüş kişniş tohumları, kaya tuzu, değirmen karabiber ve taze kişniş -sapı, yaprağı herşeyi- ile fırınlandı.
çekirdeği çıkarılıp uzunlamasına 4′e bölünmüş hıyarlar doğrandı.
jülyen/julienne taze soğanlar ve ince Meksika biberleri hazır edildi.
bolca taze kişniş yapraklandı.
susam kavruldu.
serviste:
önce avokado hafifçe ezildi. limon suyu, sızma, tuz, değirmen karabiber ile.
nohutlar, hıyarlar, taze soğanlar, yaprak kişnişler ve Meksikalar da yine limon suyu, sızma, tuz, değirmen karabiber ile harmanlandı, sonra da avokadoya katıldı.
en son olarak da havuç kattık. ama havuçların avokadoya çok bulaşmamasına dikkat ederek.
tabakladık, ekstra kişniş yaprağı ve kavrulmuş susamları da üstüne serpiştirerek.
Alintidir