-
-
-
- MFC Puanı
- 1,810
Hasretini demledim yüreğimde
Üşüyorum ellerim üşüyor inceden inceye hani anlamsız bir sızı olur ya sıcaklığı görünce soğuktan sızlıyor ellerim ellerininin sıcaklığını özleri ellerim aklımda binbir çeşit düşünce sanki mengeneye sıkışmış bir nesne gibi kalbim sanki ruhum zincire vurulmuş bir aslan sanki içimde bir volkan bir okyanus büyüklügü özlemin ve en önemlisi kokladığım çiçeklerde bile alamadığım kokunu özledim tararifi olmayan bir özlemle boş sokaklarda geziyor sanki ruhum sanki senin ayak izlerini arıyor her köşede ve bulamayınca sonsuz bir suskunluga karamsarlığa bürünüyor her yerde senin hayalin heryerde senin gülüşün yok yok heralde deliriyorum ve heryerde seni görüyorum gözlerinde soluklanırken öyle mutlu öyle sarhos oluyordumki bu sarhoşluktan hiç uyanmak istemiyordum artık o mutluluklarada hasretim varsın yansın artık dünya umrumda değil ah kadınım beklenipte gelmeyen ve hergün yarım yarım azar azar beni öldüren sensizlik girdabında boğuluyorum nefes alamıyorum eriyorum yok yok dedimya ben deliriyorum sensizlik delirtiyor sensizlik hergün azar azar öldürüyor bunu biliyorum ve anlıyorum ki ben seni ruhuma hücrelerime kalbime beynime yazmışım bu kahpe dünyada beni güldüren birkaç kişiden biri sensin saysam belki bir elin parmaklarını bile bulmaz sayayım dur çoçuklarım ve sen anlamadım bu gidişin neden seni nasıl sevdigimi sana nasıl bağlandığımı bile bile gitmeyi tercih ediyorsun ve beni sonsuzluk girdabında bu hayatın karanlığında ve en kötüsüde beni sensiz bırakarak gidiyorsun off off kanadı kırık bir kuş gibi çırpınıyorum bu hayat denen yerde ve hala seni bekliyorum bakma sen sensizliğimde durmuyorum öyle yerimde hergün seni arıyorum seni kokluyorum seni özlüyorum ve kokunu hergün iliklerime kadar hissediyorum sen hep bendesin biliyormusun sabah seninle uyanıyorum güne gece seninle uyuyabildigim vakitlerde uyuyorum yanağını buluyorum yanağımda yüzümü içimi ferahlatan sabahları ise sevginin sıcaklığı ile yıkıyorum yüzümü doğan her güneşin ışığında hücrelerime sen işliyorsun sıcacak aldığım nefesin en faydalı yanı sen doluyorsun ciğerlerime ah biliyorum kızıyorsun bana yapma böyle diye ama elimde değil dedimya seni hücrelerime ruhuma kalbime nakış nakış işledim kadınım sen bende öyle bir güzelsinki hiçbir şairin kalemi yetmez benim içimdeki seni yazmaya tarif etmeye birgün olurda bu dünyadam gidersem ve sana ulaşırsa bu yazdığım mektup işte o an anlarsın ve dersin kendi kendine BENİ BENDEN ÇOK SEVMİŞ BU DELİ ADAM DİYE ellerim sen kokuyor kokluyorum ve deliriyor ruhum yokluğunda ve okyanus ortasında kalmıs bir tekne gibi deli gibi cırpınıyor kalbim sensizliğimde en ağır türküleri dinliyorum kanayan yüreğimi tekrar tekrar kanatıyorum içime ırmakları akıtıyorum ağlıyorum sensizliğime ve bu hayatta gülememezliğime sensizliğin içinde büyük bir karasevda saklıyorum içimde sana benden hatıra kalsın diye ebedi hasretini demledim yüreğimde şekersiz çay gibi sundum bilirim sen şekersiz içersin çayı diye kalbimi soba yaptım demledim çayın en iyisini en koyusunu hani sende üşüyüpte gelirsin bana diye hali hazırda hep duracak o çay demligi kalbimin üzerinde herseyi çifter çifter koyuyorum biri sen biri ben diye bekliyorum seni sevgime sarılıp her gece ve uyanıyorum her sabah senin gözlerinde sevgime sarılıp beklerken geceler ce karasevdan ile yanıp ve hergün çığlık çığlıga uyansamda BEN O DEMLİĞİ KALBİMİN SOBASINDAN HİC İNDİRMEYECEK VE HASRETİNİ DEMLEYECEĞİM VE SENİ SONSUZA KADAR SABIRLA SADAKATLA BEKLEYİP HEP AYNI HEP AYNI KARASEVDA İLE SEVECEĞİM ELA GÖZLÜ BEBEĞİM hani bir şiir varya gidişi anlatan
Sensiz olamayacağımı yanımdayken bile seni özlediğimi
Saçının bir teline dahi kıyamadığımı bile bile gidiyorsun öylemi
Ben şimdi kimin gözlerinde öleceğim ben şimdi kimin dizlerinde yatıp
Kimin ellerini tutacağım kabuslar görüyorum karabasanlar sarmaş dolaş olduğum
Sehpalı hazan düşlerimde kimi uyandırıp kimin omuzlarında ağlayacağım
Senden başka kimsenin yanında ağlamayacağımı bile bile gidiyorsun