Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hasan Ali: İyi futbol oynadık

s3rdar

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    54
Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Ajax maçı sonrası açıklamalar yaptı.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta maçında deplasmanda Ajax ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de defans oyuncusu Hasan Ali Kaldırım açıklamalarda bulundu.

Amsterdam Arena'daki müsabakanın ardından yayıncı kuruluşa demeç veren Sarı-Lacivertli sol bek, şu ifadeleri kullandı;

"İyi oynadığımızı düşünüyorum. Çok iyi rakibe karşı, iyi pas yapan bir ekibe karşı maça iyi başladık. Ancak girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik."

"3 puan alsak neredeyse gruptan çıkıyorduk. Rakibe baskı yaptık, alan vermedik. 3-4 tane net gol kaçırdık, benim de kafa vuruşum vardı. Kazanabilirdik ama olmadı. İyi futbol sergiledik, pas yaptırmadık ve böylece özgüvenlerini artırmadık. Gruptan çıkabiliriz, buna inanıyorum."

"Hocamız Pereira hiçbir zaman çıkma demedi. Ön tarafta çok kaliteli futbolcularımız var. Oyun kuran bir takımız. Balansı iyi oturtmak gerekiyor. Yine de yeteri kadar ileri çıkıyoruz."

Üst Alt