Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hangi Burç Üzülünce Ne Yapar?

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
Hangi Burç Üzülünce Ne Yapar?

KOÇ BURCU ÜZÜLÜRSE: Acısını belli etmez en beklenmedik bir zamanda onu üzen insanın hayatını tek kelimeyle karartabilir.

BOĞA BURCU ÜZÜLÜRSE: Acısını içinde yaşar taa ki doğru zamanın geldiğini karar verene kadar. 10 katı daha fazla üzecek yeteneğe sahiptir.

İKİZLER BURCU ÜZÜLÜRSE: Sineye çeker acısını. Kimselere belli etmez. Herkes acısını unuttuğunu sandığı an o intikamını alır.

YENGEÇ BURCU ÜZÜLÜRSE: Acısını yaşar ve unutur. ASLINDA öyle değildir. O acısını kesinlikle unutmaz. İntikamdan herkes pay alır.

ASLAN BURCU ÜZÜLÜRSE: Sineye çektiğini zannettirir. Unuttuğunu gösterir ama acısını asla unutmaz. En zayıf anınızda alır intikamını ASLAN.

BAŞAK BURCU ÜZÜLÜRSE: İntikamı acı çektirerek alır. Bazen şeytan ile işbirliği bile yapabilir bu burç. Siz siz olun başak burcunu üzmeyin.

TERAZİ BURCU ÜZÜLÜRSE: En sinsi şekilde plan yapar. Yavaş yavaş acı çektirerek intikamını alır. Şeytan bile korkar TERAZİ burcundan.

AKREP BURCU ÜZÜLÜRSE: İntikamını almak için fazla beklemez. Hiç beklenmedik anda onu üzene cezasını verir. Acı çektirir.

YAY BURCU ÜZÜLÜRSE: İntikam almak için hiç beklemez. Onu üzen kişiye söylediği tek kelime onun intikamıdır zaten. Tek kelime!

OĞLAK BURCU ÜZÜLÜRSE: Onu üzen kişinin hayatını karartana kadar onunla uğraşır. Ve en sonunda o insanın canını çok ama çok YAKAR.

KOVA BURCU ÜZÜLÜRSE: İntikam almak için fazla beklemez. Ne yapar eder onu üzeni bir şekilde üzmeyi harika şekilde başarır. Korkulur.

BALIK BURCU ÜZÜLÜRSE: Kabuğuna çekilir. İlk önce acısını sindirir. Ve unutur. Öyle bir anda aklına gelir ki. İntikamı dillere destan olur.

dip

Varlığı büyük boşlukları dolduracak mahiyette bir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    261

KOVA BURCU ÜZÜLÜRSE: İntikam almak için fazla beklemez. Ne yapar eder onu üzeni bir şekilde üzmeyi harika şekilde başarır. Korkulur.

Deli gibi intikam ruhumuzda var Sade :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
ASLAN BURCU ÜZÜLÜRSE: Sineye çektiğini zannettirir. Unuttuğunu gösterir ama acısını asla unutmaz. En zayıf anınızda alır intikamını ASLAN.

:torpu:torpu

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
YAY BURCU ÜZÜLÜRSE:
İntikam almak için hiç beklemez. Onu üzen kişiye söylediği tek kelime onun intikamıdır zaten. Tek kelime!

Doğru.

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Tüm burçlara aynı şey yazılmış gibi hisseden sadece ben miyim? :D
Kimse unutmuyor yapılanı ve herkes intikamını alıyor :honk:
Neyse sonuca bakalım bir ikizler olarak ben intikamımı alır mıyım? Alırım. :s16

Peri

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -21
YAY BURCU ÜZÜLÜRSE: İntikam almak için hiç beklemez. Onu üzen kişiye söylediği tek kelime onun intikamıdır zaten. Tek kelime!

doğruda yeri geldimi beklerim :)

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019

BOĞA BURCU ÜZÜLÜRSE: Acısını içinde yaşar taa ki doğru zamanın geldiğini karar verene kadar. 10 katı daha fazla üzecek yeteneğe sahiptir.

Hiç affetmem :torpu

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
diyorum ben bu konuyu açtım diye ahh ahh bu forumun açılmış konuları tekrar açmasına bir çözüm bulunmalı

Üst Alt