Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hande Yener'in Evindeki Gizemli Adam

hiS

Düşler Prensesi
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2

Hande Yener'in Evindeki Gizemli Adam
: Beni Allah Gönderdi..

Ünlü popçu, arkadaşlarıyla birlikte Cihangir'deki evine gittiğinde salonda, "Beni Allah gönderdi" diyen paltolu bir adamla karşılaşınca korkudan polise koştu.
Hande Yener, klip çekiminin ardından ekip arkadaşlarıyla birlikte İstanbul Cihangir'deki evine gittiğinde salonda kendilerini bekleyen paltolu bir adamla karşılaşınca polise koştu.

ARKADAŞLARIYLA EVE GİTTİ, NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Hande Yener ve arkadaşları, klip çekimi dönüşü iki grup halinde apartmana girip Yener'in dairesine çıktı. O sırada, salonun tam ortasında tanımadıkları bir adamın ayakta beklediğini fark ettiler. Herkes birbirine baktı, adamı tanıyan yoktu.

"BENİ ALLAH GÖNDERDİ"

Ünlü popçu Hande Yener, esrarengiz adama kim olduğunu sordu. Ellerini paltosunun cebinden çıkarmayan adam, "Beni Allah gönderdi. Senin isteklerini yerine getirmeye geldim" dedi.

KORKUDAN ARKADAŞLARINDA KALDI

Korku ve paniğe kapılan gruptakiler, kaçarcasına evden çıkıp polis merkezine koştu. Polis şimdi sapık olduğundan şüphelenilen zanlının kimliğini tespit etmeye çalışıyor. Korkudan evinden çıkıp arkadaşında kalan Hande Yener, "Gerçekten zor anlar yaşadık. En kısa zamanda şüpheli şahsın yakalanmasını umut ediyorum. Şükürler olsun hepimiz iyiyiz" dedi.

Üst Alt