Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hande Ataizi’den Kenan İmirzalıoğlu’na: “Onu hiç yetenekli bulmuyorum”

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Hande Ataizi’den Kenan İmirzalıoğlu’na: “Onu hiç yetenekli bulmuyorum”

Hande Ataizi, şu sıralar Alef'te oynayan Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili, "Onu hiç yetenekli bulmuyorum. Sokaktan geçen bir adamı alıp onun yerine koy, o adam daha iyi oynar" dedi.
Ertem Şener’in YouTube programına konuk olan Hande Ataizi, Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kıvanç Tatlıtuğ'u çok beğendiğini söyleyen Ataizi, “İnanılmaz iyi bir oyuncu. Organize İşler'de mükemmel oynamıştı” dedi.
Kenan İmirzalıoğlu'nu hiç yetenekli bulmadığını belirten Ataizi, “Sokaktan geçen bir adamı alıp onun yerine koy, o adam daha iyi oynar!” sözleriyle dikkat çekti.

Üst Alt