Malzemeler
2 adet patlıcan
1 kabak
1 patates
1 havuç
2 domates
2 yeşil biber
250 gr kuşbaşı et veya tavuk eti
1 demet maydanoz
1 demet dereotu
1 demet taze nane
taze soğan
taze sarmısak
1 kaşık margarin
tuz
karabiber
Hamuru İçin
50 gr yağ
1 çay bardağı kaşar (rendelenmiş)
1 /2 demet nane
biraz buzlu su
2 adet taze soğan
2 dal dereotu
tuz
Hamur Tepsili Et Tarifi
1 Bir kaşık yağı ve eti tencereye koyup, soteleyin. içine uzunlamasına küçük doğranmış patlıcanları, kabağı, patatesi de ekleyin. Hepsini beraber sote edin.
2 Domatesi, biberi, taze soğanı, dereotunu, naneyi ilave edin. Kendi suyu ile ateşte 15 dakika pişirin.
3 Başka bir kapta un, yağ, rendelenmiş kaşar, nane ve buzlu su ile bir hamur yapıp, tepsi büyüklüğünde açın.
4 Pişirdiğiniz sebzeli eti, fırın tepsisine koyup, üzerini hazırladığınız hamurla kapatın. Fırında kızarana kadar pişirin.
2 adet patlıcan
1 kabak
1 patates
1 havuç
2 domates
2 yeşil biber
250 gr kuşbaşı et veya tavuk eti
1 demet maydanoz
1 demet dereotu
1 demet taze nane
taze soğan
taze sarmısak
1 kaşık margarin
tuz
karabiber
Hamuru İçin
50 gr yağ
1 çay bardağı kaşar (rendelenmiş)
1 /2 demet nane
biraz buzlu su
2 adet taze soğan
2 dal dereotu
tuz
Hamur Tepsili Et Tarifi
1 Bir kaşık yağı ve eti tencereye koyup, soteleyin. içine uzunlamasına küçük doğranmış patlıcanları, kabağı, patatesi de ekleyin. Hepsini beraber sote edin.
2 Domatesi, biberi, taze soğanı, dereotunu, naneyi ilave edin. Kendi suyu ile ateşte 15 dakika pişirin.
3 Başka bir kapta un, yağ, rendelenmiş kaşar, nane ve buzlu su ile bir hamur yapıp, tepsi büyüklüğünde açın.
4 Pişirdiğiniz sebzeli eti, fırın tepsisine koyup, üzerini hazırladığınız hamurla kapatın. Fırında kızarana kadar pişirin.