Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hamileliği Boyunca Ultrason Çektirmeyen Kadın Beşiz Bebek Doğurdu

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Hamileliği Boyunca Ultrason Çektirmeyen Kadın Beşiz Bebek Doğurdu

Hindistan'da hamileliği sırasında hiç ultrason çektirmeyen 25 yaşındaki kadın, yarım saat içinde beş kız bebek dünyaya getirerek şaşkınlık yarattı.

Hindistan'ın Chhattisgarh eyaletindeki Ambikapur kentinde 25 yaşındaki genç kadın, yarım saat içinde beş kız bebek dünyaya getirerek tıp dünyasını şaşırttı.

HAMİLELİĞİ BOYUNCA ULTRASON ÇEKTİRMEDİ
Manita Singh'in, 6 aylık hamileyken sancılanıp apar topar hastaneye kaldırıldığı ve kısa sürede 5 bebek doğurduğu açıklandı. Anne adayının hamileliği boyunca hiç ultrason çektirmediği ve bu nedenle beşiz bebek beklediğinden haberdar olmadığı belirtildi. Doktorlar, Singh'in her biri sadece 1.5 kg ağırlığında olan 5 kızının da durumunun iyi olduğunu, erken doğum olduğu için hepsinin gözetim altında tutulduğunu söyledi.

9oWYEQ.jpg

Sondakika

Henna

insan uykudadir, öldügü vakit uyanir..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
MasaAllah, Nasil Tasimis Okadar bebegi.. Rabbim saglik versin

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Ultrason zararlı falan diye çeklktirmediyse ultrasonun bir zararı yok. Ses dalgaları kullanılıyor. İyonlaştırıcı bir ışıma yapmıyor.

Cinsiyeti sürpriz olsun diyeyse tam sürpriz olmuş :D

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Ultrason zararlı falan diye çeklktirmediyse ultrasonun bir zararı yok. Ses dalgaları kullanılıyor. İyonlaştırıcı bir ışıma yapmıyor.

Cinsiyeti sürpriz olsun diyeyse tam sürpriz olmuş :D

Aferin :sigara olay ancak bu kadar güzel bir bilimsel yaklaşımla yorumlamabilirdi. :sigara

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Ne diyeyim
Allah analı babalı büyütsün

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
babanın yuzunu gormek isterdim sevinçle karısık ne ...k yicez biz :D