Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hakkımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

View

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Merhaba saydek kimdir? sorularına bir ışık tutalım. Geçmişe dönerek bu işin başlangıç evrelerini tekrar bir hatırlamak gerekirse. Bilgisayar ile tanışmam 1995 yılına tekerrür eder aslında pek yaygın olmayan bu araç o dönem pek ilgi çekmiyordu ama çocuklar arasında baya bir popüler bir aletti o dönem bizde çocukluğumuzu yaşıyor ve bu sihirli kutuda zamanımızı oyun oynayarak geçiriyorduk. Tabi bizim zamanımızda günümüzdeki gibi pc oyunları yoktu. Zaman geçmiş ve yıl 1998 olmuştu internet o dönem toplumda yerini yavaş yavaş alıyor insanlar bu akıma kendini kaptırıyordu. Dönemim en çok kullanılan programları arasında irc sistemi vardı. Onlarca insan bir yerde toplanmış sohbet ediyor gruplar kanallar açıyordu. Bu dünya bir anda tüm kullanıcıların ilgisini çekerek o günün facebookları twitterleri görevini üstleniyordu. Türk şirketleri peş peşe kendi irc portallarını açarak Türk kullanıcısını çekmeye başlıyor ve benimde içinde bulunduğum zamanımı geçirdiğim bir yer haline dönüşüyordu. Bir yandan okulda vardı tabi ikisini bir arada götürmek gerekti. Ben bir zaman sonra irc in bana yeterli gelmediğini keşfettim ve web alanına kafa yormaya başladım. Okulada bu yönde devam ederek bilgisayar bölümüne giriş yaptım. Okulda o dönem Standart cümlelerin dışında pek fazla bir şey yoktu aslında ama çok erken internetle tanışmam bu olumsuzluğu ortadan kaldırıp sürekli projeler üretmemi sağladı. Temel oluşturmam da çok yardımcı oldu bu etkenler YIL 2015 yaptıklarımı değil yapacaklarımı düşünüyorum. Buraya kadar okuyup ne kadar meraklı bir millet olduğumuzu bir kez daha gösterdiniz :p

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
@Saydek ilk öncelikle MegaForuma hoşgeldin. Komik bir yazı sonu olmuş :D
Sana keyfi vakitler ve iyi forumlar diliyorum, değişik fikirlerin ve konularınla seni daha çok görmeyi diliyoruz :)

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
@Saydek hg . Hayırlı olsun.. huzur dolu ortamda keyifli forumlar dilerim.

View

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Hoşgeldin sefalar getirdin :D
Teşekkürler
Hg Aramıza Arkadasm
Eyvallah arkadaşım
@Saydek hg . Hayırlı olsun.. huzur dolu ortamda keyifli forumlar dilerim.
Amin kardeşim :)
@Saydek ilk öncelikle MegaForuma hoşgeldin. Komik bir yazı sonu olmuş :D
Sana keyfi vakitler ve iyi forumlar diliyorum, değişik fikirlerin ve konularınla seni daha çok görmeyi diliyoruz :)

Sağol kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt