Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hakan Şükür, Hukuki Süreç Başlattı

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
Hakan Şükür, kendisi hakkındaki sert eleştirilere, "Sizin özgürlüğünüzün sınırı benim hak ve yaşamsal sınırıma kadardır." diyerek isyan etti.
Ak Parti'den istifa eden İstanbul milletvekili Hakan Şükür'ün konuk olarak katılacağı televizyon programı iptal edildi.
Bugün TV'den yapılan açıklamada "Yayın bantındaki ses kaynaklı teknik bir sorun nedeniyle yayınlayamıyoruz. İlerki günlerde yayınlamayı planlıyoruz" denildi.
DAHA FAZLA SESSİZ KALAMADI
Bu olay sonrası bir anda sosyal medyanın gündemine oturan ve bazı kesimler tarafından sert bir dille eleştirilen Hakan Şükür, kendisi hakkındaki eleştirilere daha fazla sessiz kalamadı. Twitter hesabından gerekli hukuki işlemleri başlatacağını açıklayan Şükür "Görsel ve yazınsal medya ile sosyal medyada son 15 gün içerisinde şahsıma yapılan hakaret, iftiralar için suç duyurusunda bulundum. Kimi köşe yazarları ve tv programcıları hakaretive iftirayı kendi yasamlarında normal görebilir. Ama biz görmeyiz. Zaten hukuk bunun için var. Sizin özgürlüğünüzün sınırı benim hak ve yaşamsal sınırıma kadardır. Bundan sonra iftira da bulunanlar bunu gözardı etmemeli" açıklamasında bulundu.

Üst Alt