Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hakan Özoğuz O Ses Türkiye'den Ayrıldı

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye Kadrosuna Hakan Özoğuz'u Almadı

O Ses Türkiye'de Sibel Can'ın koltuğuna Yıldız Tilbe otururken, dikkat çeken bir başka detay da Gökhan Özoğuz'un ikizi Hakan Özoğuz'un yeni sezonda olmamasıydı.

Fenomen yarışma O Ses *Türkiye'nin Jürisinde *Sibel Can'ın yerine *Yıldız Tilbeyer alırken, *Athena'nın önemli ismi *Gökhan Özoğuz'un ikizi Hakan Özoğuz'un karede yer almaması dikkat çekti.

O SES TÜRKİYE NE ZAMAN BAŞLIYOR?

O Ses *Türkiye*yarışmasının seçmeleri devam ediyor. 23-24 *Eylül*arasında yapılan ilk seçimlerden sonra ikinci seçmeler *4 Ekim*(yarın) tarihinde yapılacak. Yani seçmeler tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın seçmelerin hemen sonrasındaki hafta başlaması bekleniyor.

Gökhan Özoğuz bu sezon tek başına jüri üyeliği yapacak.

SON ŞAMPİYON HADİSE OLMUŞTU

O Ses *Türkiye'nin 6. sezonunda şampiyon bilindiği gibi *Hadise*olmuştu. 6. sezonda *Hadise'nin yarışmacısı Dodan Özer galibiyete ulaşan yarışmacı olmuştu.

ACUN ILICALI VİDEO PAYLAŞTI

Öte yandan *Acun Ilıcalı, Tilbe'nin O Ses *Türkiye'de şarkı söylediği anları *Instagram*hikayesinden paylaştı. Bu videoda da Hakan Özoğuz'un olmadığı görüldü.

9868cfe8ff0478d66363a4ffaff7f5a5.jpg

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,563
Basligin cevabini malesef haberde bulamiyorsun haha:)

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
O belirtmemiş ben cevap vereyim Cem... :) neden ayrıldığı ile ilgili bir açıklama yapmamış. :D

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
ama sürekli fikir ayrılıklarına düşüyorlardı birinin beğendiğini diğeri beğenmiyordu belki o yüzden olabilir.

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Ay napayım ya başlığı değiştireyim dedim aklıma bu geldi

Üst Alt