Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Güzel oyuncu neden saçlarını kazıttı?.

BanderaS

Degildim BİRŞEYİN, Olmadım HİÇBİŞEYİN...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Güzel oyuncu neden saçlarını kazıttı?...

Biray Dalkıran’ın yeni filmi “Peri Masalı”nda başrolü üstlenen Burcu Kıratlı, senaryo gereği saçlarını kazıttı.

3d8_877e9.jpg

* Biray Dalkıran'ın hem senarist hem de yönetmen olarak imza attığı “Peri Masalı”nın çekimleri tamamlandı. Burcu Kıratlı, Emre Kızılırmak, Sedef Şahin ve Alp Korkmaz'ın rol aldığı filmin en fedakar ismi başroldeki Kıratlı oldu. Oyuncu, senaryo gereği hiç düşünmeden saçlarını kazıttı.

Etkisinden kurtulamıyorum
* Kıratlı, “son yılların en etkileyici aşk hikayesi olacak” iddiasıyla çekilen film ve rolüyle ilgili şunları söyledi: “Peri karakteri beni çok etkiledi. Hâlâ etkisinden kurtulamıyorum. Sinemaseverler de izleyince eminim ki bana hak verecek.”

Üst Alt