- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79
Gürcü Usulü Sarımsaklı Sos
Malzeme:
8 diş sarmısak
Tuz
Yarım kahve kaşığı kişniş tohumu
Sirke
Su
8 diş sarmısak
Tuz
Yarım kahve kaşığı kişniş tohumu
Sirke
Su
Hazırlama:
Sarmısakları havanda dövün. Tuzunu, kişnişini atın. İyice karıştırın. Sirkeyi dökün. Üstüne biraz soğuk su koyun. Yeniden karıştırın.
Sarmısakları havanda dövün. Tuzunu, kişnişini atın. İyice karıştırın. Sirkeyi dökün. Üstüne biraz soğuk su koyun. Yeniden karıştırın.
Bu sos soğuk hindi, piliç, balık ve et yemeklerinde kullanılır.