Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pişmanlık mıdır üzüntü müdür bilmiyorum sanırım vicdan azabıda olabilir.
O gün evden 15 dakkada olsa dışarı çıktığıma pişmanım çıkmasaydım belki babamı kurtarabilirdim ve şuan benimle olurdu.
Sanal olan bir ortamda bu çok normal, pc'yi kapattığınızda ordaki kavgalar, sıkıntılar vs. herşeyin o monitörde kalması önemli.
Evet, güzel şeyler olmuyor mu? Tabii ki oluyor.
Benim görüştüğüm, telefonlaştığım, hatta buluştuğumuz bir çok arkadaşım oldu. Uzun süre ara vermeme rağmen o süre içerisinde de görüşüyorduk.
Demek istediğim burada ki sıkıntıyı, stresi sosyal hayatınıza yansıtmamanız gerektiği. Zaten yeteri kadar sorununuz/sorunumuz olduğunu düşünüyorum.