İşte yeni takımı!
Beşiktaş ile son dönemlerde yıldızı barışmayan ve kulüpten ayrılmak için gün sayan Manuel Fernandes, Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı ile anlaştı.
Başkan Fikret Orman***8217;ın, Portekizli konusundaki katı tutumu sonrası ipler koparken, yetenekli futbolcu kulüp bulmakta gecikmedi.
Fernandes***8217;in 3 Haziran***8217;da Rusya***8217;ya giderek sağlık kontrollerinden geçeceği ve yeni kulübüne imza atacağı ifade edildi. Yıldız futbolcunun Rus kulübüyle ön sözleşme imzaladığı ve önümüzdeki hafta işin resmiyete döküleceği vurgulandı. Benfica***8217;nın da ilgilendiği iddia edilen Fernandes***8217;in Rusya***8217;dan gelen teklifi cazip gördüğü ve önümüzdeki hafta transferin sonlandırılacağı belirtildi.
BEŞİKTAŞ PARA KAZANAMAYACAK
Siyah-beyazlılar ile olan sözleşmesi bitmek üzere olan Fernandes***8217;in bu transferinden Beşiktaş para kazanamayacak. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fernandes***8217;i daha önce satmamakla hata yaptığını itiraf etti.
Orman şu ifadeleri kullandı:
***8220;Divan Kurulu***8217;nda ***8220;Arkadaşlar, bizim de hatalarımız var***8221; dedim. Futbolda keşke o kadar çok olur ki. Ben bazen Fernandes***8217;i keşke satsaydık diyordum Bilic ve Özen***8217;i dinlemeden. Sözleşmesi de bitiyordu. Birçok konu var böyle. Kendi açımdan arkadaşlarımı başarılı buluyorum***8221;
(AMK)